Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικές στιγμές (video)

Συνεχίζουμε τα αφιερώματα μας για το αγαπημένο μας άθλημα με βίντεο από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Σήμερα το...πρόγραμμα έχει γκολ από το Τσάμπιονς Λιγκ , αφιέρωμα σε παίκτη-σημαία της Γιουνάιτεντ και (super) Μάριο Μπαλοτέλι !





 Για αρχή θα δούμε τα 15 καλύτερα γκολ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ , με τον Κρόος , τον Όσκαρ , τον Μέσι και άλλους παικταράδες να...διδάσκουν.





**Βλέποντας τα νέα για τον Νέστα που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του , σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό αφιέρωμα , αλλά τελικά ο Νίκος έγραψε ένα πολύ καλό άρθρο που αξίζει να το διαβάζετε. Αφιέρωμα στον Νέστα.

Αφού λοιπόν ξεκίνησα να γράφω για αμυντικό , θα θυμηθούμε τώρα έναν άλλο μεγάλο παίκτη  και έναν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Γκάρι Νέβιλ , τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ. Έναν παίκτη που συνέδεσε το όνομά του με του με την ομάδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Φοβερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και φυσικός ηγέτης στο γήπεδο , ο Νέβιλ ήταν υπόδειγμα πλάγιου μπακ !

Αγωνίστηκε στην Γιουνάιτεντ από το 1992 έως το 2011 που σταμάτησε το ποδόσφαιρο! Από τότε έγινε σχολιαστής στο Sky Sports και αργότερα εντάχθηκε στο προπονητικό team της εθνικής Αγγλίας.



Μας χαρίζει όμορφα γκολ με την παρουσία του στα γήπεδα  και όχι μόνο... Ο Ιταλός επιθετικός δίνει αφορμές συνεχώς και όλοι ασχολούνται μαζί του , είτε για την εντός γηπέδου παρουσία του είτε  για την εκτός...

Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι φυσικά και μία από τις πιο ''διάσημες'' πλέον φωτογραφίες του που με λίγη επεξεργασία γίνεται...έργο τέχνης !




Και για το τέλος , ένα φοβερό βίντεο από το Ultras World , που δείχνει το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια τον οπαδών ! 




                   It's more than a game ! ! !

2 σχόλια:

  1. Γκολαρες ολα του Τσουλου. Πραγματικα χαιρεσαι να τα βλεπεις. Ειδικα αυτο του Οσκαρ ειναι τρομερο...

    Ο Γκαρι Νεβιλ ηταν σταθεροτατος σε ολα τα χρονια που επαιξε. Ακουραστος, πολυ καλη σεντρα και δυναμικος ανασταλτικα, και φυσικα πολυ πιστος στη φανελα της Μαν Γιουν, γι' αυτο και αγαπηθηκε απο τους οπαδους.

    Ο Μπαλοτελι καθαρα ποδοσφαιρικα ειναι μεγαλος παικταρας. Σεντερφορακλα, γεμιζει την περιοχη, σκοραρει με καθε τροπο και ξερει πολυ μπαλα. Αν προσεξει λιγο το χαρακτηρα του μπορει να γραψει ιστορια, αλλα δυσκολο το βλεπω. Δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως μας διασκεδαζει με τα κατορθωματα του. Και μονο που τον βλεπεις, αν σκεφτεις τα μισα απο αυτα που εχει κανει, αρχιζεις να γελας.

    Το τελευταιο βιντεο το εχω παρακολουθησει ηδη και μπορω να πω οτι πρεπει ολοι να το βλεπουμε αραια και που γι ανα θυμομαστε την ομορφια του ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαλοτελι ειναι κλασικη περιπτωση ταλενταρας που θα μεινει ανεκμεταλευτη λογο του χαρακτηρα του! Ευτυχως μας κανει και γελαμε!

    Το τελευταιο βιντεο ειναι υμνος για το ποδοσφαιρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή