Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η επικαιρότητα στην Ευρώπη

Από εδώ και πέρα κάθε Πέμπτη στο blog θα κάνουμε μία ανάρτηση στην οποία θα αναφέρουμε, και θα σχολιάζουμε φυσικά, τα σημαντικότερα νέα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το Τσάμπιονς Λιγκ (όταν έχει) και τις εθνικές ομάδες (όταν έχει).

Την εβδομάδα αυτή το κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι, ενώ οι ομάδες ξεκουράζονται (κάποιοι παίκτες ναι, κάποιοι όχι) λόγω της διακοπής για τις εθνικές. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας.





6-8 βδομάδες εκτός ο Μέσι

Ο κατά πολλούς -και του υπογράφων- κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, ο Λιονέλ Μέσι, τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπου της (ημερολογιακής) χρονιάς. Αναμφίβολα μεγάλο πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα, όμως είναι βέβαιο ότι μία ξεκούραση την χρειαζόταν, καθώς η κόπωση από τα συνεχόμενα 90λεπτα ήταν εμφανής στο γήπεδο, όπου ο Αργεντίνος διένυε περίοδο ντεφορμαρίσματος.


Θέλει Χαντάνοβιτς η Σίτι

Ο Τζο Χαρτ είναι κακός φέτος και η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει ήδη αντικαταστάτη του. Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς, που κοστολογείται γύρω στα 20 εκατ., φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας των citizens. Ο Σλοβένος πορτιέρο της Ίντερ τα τελευταία 2 χρόνια βγάζει μάτια, πέρσι ήταν με διαφορά ο MVP της Ίντερ, και σίγουρα είναι μία λύση που θα βοηθήσει πάρα πολύ τη Σίτι, εάν τελικά πραγματοποιηθεί η μετακίνηση.


2 απολύσεις προπονητών στη Serie A

Δύο ομάδες που δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα Ιταλίας, αποφάσισαν να διώξουν τους προπονητές τους. Κίεβο (20ή) και Σαμπντόρια (18η), απέλυσαν τους Τζιουσέπε Σανίνο και Ντέλιο Ρόσι αντίστοιχα, θεωρώντας ότι με νέο προπονητή θα σώσουν την κατηγορία. Είναι σίγουρο πάντως πως οι συγκεκριμένες δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία τους, αφού έχουν μετριότατα ρόστερ.


Ανανέωσε με Χόφενχαϊμ ο Ζίλε

Η Χόφενχάιμ κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της τον ταλαντούχο 18χρονο αμυντικό, Νίκλας Ζίλε. Ο τελευταίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την γερμανική ομάδα μέχρι το 2017, με αύξηση στις αποδοχές του λόγω των καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί.


1 σχόλιο:

  1. Η Σιτι μπορει να θελει τον Χανταμοβιτς , αλλα υπαρχουν εμποδια στο να τον αποκτησει.
    1) Θα πρεπει να δωσει ενα μεγαλο ποσο στην Ιντερ (δεν θα ειναι και η πρωτη φορα βεβαια)
    2) (και κυριοτερο) Θα χασει εναν αγγλο διεθνη και θα εχει προβληματα με την δηλωση των παικτων για το τσαμπιονς λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή