Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Παιχνίδι διημέρου

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική στην Γαλλία αυτό το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, η αποκορύφωση του ενδιαφέροντος είναι αγώνας της Παρί με την Λυών, το βράδυ της Κυριακής.

Ας περάσουμε, όμως, στις επιλογές μας για αυτή την αγωνιστική, οι οποίες θα προέρχονται από την Γαλλία και μόνο . . .





Πρώτη και δυνατότερη επιλογή μου είναι το διπλό της Λίλ στο 2,10 μέσα στην Βαλενσιέν. Πρόκειται για γειτονικό παιχνίδι καθώς τις δύο ομάδες δεν τις χωρίζουν παραπάνω από 55-60 χιλιόμετρα. Η Λίλ, δείχνει σοβαρή και αποτελεσματική. Κατόρθωσε να μπει ανάμεσα στην Μονακό και την Παρί. Πρόκειται για την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Επίσης, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Από την άλλη η Βαλενσιέν είναι μέτρια προς κακή ομάδα. Σε επτά αγώνες εντός έχει τέσσερις ήττες. Από την έδρα της πέρασαν τόσο η Μαρσέϊγ, όσο και η Παρί και η Σεντ Ετιέν. Ομάδες με υψηλές βλέψεις δηλαδή που είναι και ανταγωνίστριες της Λίλ. Πιστεύω ότι η Λίλ θα καταφέρει να κερδίσει.

Κρατάω το γκολ γκολ στην αναμέτρηση Γκινγκάμπ - Νάντ στο 2,00. Τόσο η Γκινγκάμπ, όσο και η Νάντ σκοράρουν συνεχώς η μία στα εντός έδρας και η άλλη στα εκτός έδρας παιχνίδια της (χαρακτηριστικά αναφέρω ότι και οι δύο έχουν σκοράρει στα έξι από τα επτά εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα παιχνίδια τους). Επίσης και οι δύο έχουν από τέσσερα γκολ γκολ στα εντός και εκτός τους αντίστοιχα. Κρατάω το γκολ γκολ εδώ . . .

Επίσης κρατάω το γκολ γκολ στην αναμέτρηση Τουλούζ - Σοσό στο 2,00. Και εδώ οι δύο ομάδες σκοράρουν συνεχώς η μία στα εντός και άλλη στα εκτός. Επίσης, η Σοσό μετράει έξι γκολ γκολ στα επτά εκτός έδρας παιχνίδια της. Κρατάω το γκολ γκολ και εδώ . . .

Τέλος, κρατάω και το γκολ γκολ στην αναμέτρηση Παρί - Λύων στο 1,90 το βράδυ της Κυριακής. Η Λυών βρίσκει τρόπο και σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι τώρα. Έχει έξι γκολ γκολ δηλαδή, σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας. Πιστεύω, ότι η Λυών θα καταφέρει να σκοράρει έστω ένα γκολ με τις γρήγορες κόντρες της. Δεν αναφέρομαι στο ποιος είναι το φαβορί... Τα νούμερα αναφέρω και στο που καταλήγω... Κρατάω το γκολ γκολ . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 970,61 μονάδες
Κέρδη (23-11-2013): -
Υπόλοιπο: 931,11 μονάδες
Ποντάρισμα (30-11-2013):
Δυάδα 1: Λιλ 2 - Παρί γκολ γκολ (3.99) Χ 15 μονάδες
Δυάδα 2: Τουλούζ γκολ γκολ - Γκινγκάμπ γκολ γκολ (4.00) Χ 15 μονάδες
Τετράδα:
Λιλ 2 - Παρί γκολ γκολ - Τουλούζ γκολ γκολ - Γκινγκάμπ γκολ γκολ (15.96) Χ 4 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 34 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 897,11 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου