Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Jimlaw: Με υψηλά σημεία και οδηγό την φόρμα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι... Για πολλές περιοχές στην Ελλάδα, αναμένεται να είναι το πιο κρύο Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει η αγωνιστική αυτή στην Αγγλία. Κατέληξα σε σημεία, υψηλά σε απόδοση ως συνήθως... Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στο ποντάρισμά μας είχαμε θετικό πρόσημο (έστω και μικρό. Της τάξης των 40 και των 9 μονάδων αντίστοιχα)...

Αυτό που θέλω είναι να συνεχιστεί αυτό με ακόμα μεγαλύτερα κέρδη φυσικά. Γιατί η σαιζόν στην Βρετανία δεν μου πήγε μέχρι τώρα . . .  Προχωράω, λοιπόν γρήγορα στην ανάλυση των επιλογών μου γι' αυτή την αγωνιστική στην Αγγλία.





Championship



Όπως και την περασμένη αγωνιστική έτσι και τώρα κρατάω το διπλό της Μπόλτον στο 3,50 μέσα στην Μίντλεσμπρο. Δεν έχει σημασία που την Μπόλτον την ποντάρισα και το περασμένο Σάββατο και με δικαίωσε. Διακρίνω φόρμα, ανωτερότητα, θετική αύρα, ξύπνημα του θηρίου που κοιμόταν εν ολίγοις και την ποντάρω εκ νέου. Η Μπόλτον είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Championship. Και η Μίντλεσμπρο είναι μέτρια. Οι δύο νίκες που έκανε στα τελευταία έξι ματς ήταν με τις νεοφώτιστες (Γιόβιλ και Ντονκάστερ). Κρατάω το υψηλό διπλό του 3,50 . . .

Επίσης, κρατάω το διπλό της Λίντς στο 3,50 μέσα στην Μπλάκμπερν. Είναι η πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά που ποντάρω την Λίντς εκτός έδρας. Με πείθει γι' αυτό . . . Βρίσκεται σε ανοδική πορεία (τρεις σερί νίκες), αγωνίζεται με μία Μπλάκμπερν μέτρια, εκτός έδρας (η Λίντς) είναι επικίνδυνη (3-1-4 έχει) και δίνεται σε πολύ υψηλή απόδοση (κάπου στο 3,00 την περίμενα και την βρίσκω στο 3,50). Κρατάω το διπλό . . .


League One



Κρατάω το διπλό της Πόρτ Βέϊλ στο 4,60 μέσα στην Γουόλσολ. Αδυνατώ να καταλάβω πως βρέθηκε το τόσο υψηλό 4,60 στο διπλό της Πορτ Βέϊλ . . . Αν δείτε τα νούμερα των ομάδων θα διαπιστώσετε ότι είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα οι δύο ομάδες, με ελαφρώς καλύτερη την Πορτ Βέϊλ. Και εξηγούμαι . . .

Τελευταία έξι ματς: 2-2-2 η Γουόλσολ και 4-0-2 η Πορτ Βέϊλ . . . Τελευταία τρία ματς: 1-2-0 η Γουόλσολ και 2-0-1 η Πορτ Βέϊλ . . . Τελευταία τρία ματς εντός / εκτός: 2-0-1 και οι δύο . . . Και συνολικά εντός / εκτός: 3-2-3 η Γουόλσολ και 4-0-5 η Πορτ Βέϊλ. Ελαφρώς καλύτερη αν κάνετε τις πράξεις θα δείτε ότι είναι η Πορτ Βέϊλ... Και επομένως θα έπρεπε να δίνεται πιο χαμηλά (σε απόδοση). Μοιρασμένες αποδόσεις περίμενα και βλέπω ένα θεόρατο 4,60... Το κρατάω χωρίς δεύτερη σκέψη . . .

Επίσης, κρατάω το διπλό της Γούλβς στο 2,60 μέσα στην Πιτέρμπορο. Πέντε σερί ήττες μετράει η Πιτέρμπορο και η Γούλβς είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Αποτελεσματική στα εκτός έδρας παιχνίδια, σταθερά καλή ομάδα και σοβαρή. Κρατάω το διπλό του 2,60 . . .


League Two



Από εδώ κρατάω μόνο το διπλό της Άκριγκτον στο 3,50 μέσα στην Νορθάμπντον. Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι ότι θα έπαιζα την Άκριγκτον κάποτε εκτός έδρας και μάλιστα μέσα στην Νορθάμπντον, θα τον περνούσα για τρελό . . . Κι' όμως τα στοιχεία που έχουμε ευνοούν. Καταρχήν, η Άκριγκτον έχει φόρμα (τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα). Πέρα από αυτό, η Άκριγκτον είναι αποτελεσματική και εκτός έδρας (έχει απολογισμό 2-1-0 στα τρία τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας). Και τέλος, η Νορθάμπντον είναι χάλια στην κυριολεξία. ένα πράγμα μόνο θα γράψω... 1-1-8 απολογισμό εντός, έχει... Τι άλλο να πούμε ; ; ; Περνάει ο κάθε πικραμένος από κει... Και όλα αυτά σε απόδοση 3,50... Κρατάω το διπλό...

 Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 497,35 μονάδες
Κέρδη (26-11-2013): 63,80 μονάδες
Υπόλοιπο: 561,15 μονάδες
Ποντάρισμα (30-11-2013):

Μονά αποδεκτά
Γουόλσολ - Πορτ Βέϊλ 2 (4.60) Χ 15 μονάδες
Yankee (2-3-4): Μπόλτον 2 (3.50) - Λίντς 2 (3.50) - Άκριγκτον 2 (3.50) - Γούλβς 2 (2.60). Με 7 μονάδες στις δυάδες, 3.5 μονάδες στις τριάδες και 2 μονάδες στην τετράδα. Σύνολο: 58 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 73 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 488,15 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου