Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικές στιγμές (video)

Συνεχίζουμε την εβδομαδιαία στήλη μας με βίντεο από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ξεκινάμε με αφιέρωμα σε παίκτη και συνεχίζουμε με αστείες στιγμές , Βραζιλιάνο σπίκερ , γκολ-ποίημα από γυναίκα και... FIFA !






**(Φοβερό το χθεσινό άρθρο για τον Κριστίανο Ρονάλντο . Αξίζει να το διαβάσετε !)

Θα ξεκινήσω σήμερα με ένα μικρό αφιέρωμα σε έναν μεγάλο παίκτη. Ο λόγος για τον Μάουρο Καμορανέζι , τον Ιταλό διεθνή που αποτέλεσε βασικό μέλος της εθνική Ιταλίας και της Γιουβέντους από το 2002 έως το 2010. Από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες της γενιάς του , με άριστη τεχνική κατάσταση , γρήγορος και  πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα (πράγμα σπάνιο για εξτρέμ που είναι η φυσική του θέση). Πλέον αγωνίζεται στην Αργεντίνικη Racing Club και αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της χρονιάς  Απολαύστε τον :



Έπειτα περνάμε σε αστείες ποδοσφαιρικές στιγμές , με αυτογκόλ , χτυπήματα , τάκλιν και περίεργους πανηγυρισμούς. (Ειδικά στο 3:14 !).



Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν ποδόσφαιρο ? Σίγουρα μετά από αυτό που θα δείτε θα αλλάξετε γνώμη , αφού η συγκεκριμένη κυρία κάνει άψογο κοντρόλ και σκοράρει με τρόπο που θα ζήλευε και ο Φαλκάο !



Πόση ώρα μπορούμε να φωνάζουμε για ένα γκολ ? Ο Βραζιλιάνος σπίκερ δίνει...μαθήματα , με το γκολ του Ματεράτσι στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου το 2006 :



Και για το τέλος το καλύτερο...


Κάποιες φορές , όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο , χάνουμε την ψυχραιμία μας. Τότε μπορεί να αντιδράσουμε με διάφορους  τρόπους. Ωστόσο όταν χάνεις στο FIFA , τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είσαι ψύχραιμος και να μην αντιδράσεις όπως σε αυτό το βίντεο !


3 σχόλια:

  1. Τεραστιος παικτης ο Καμορανεζι. Απο τους καλυτερους εξτρεμ απο το 2000 και μετα...

    Νομιζω οτι ο τυπος στο τελευταιο βιντεο εκανε κατι που θελουμε να κανουμε μερικες φορες ολοι οσοι παιζουμε προ/φιφα, αλλα δεν το κανουμε σκεφτομενοι τις συνεπειες στη στιγμη... Αυτος παντως πρεπει να το καταυχαριστιθηκε μολις το κανε... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα για την τηλεοραση που καταστραφηκε ρε :p

    αν θες κανε καποια στιγμη και ενα αφιερωμα στον καμορανεσι , νομιζω το αξιζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα του κανω οταν τελειωσει την καριερα του, οπως εκανα στον Νεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή