Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικές στιγμές (Βίντεο)

Ξεκινάμε σήμερα Τετάρτη , την νέα στήλη στο μπλόγκ με βίντεο από τον χώρο του αγαπημένου μας αθλήματος , του ποδοσφαίρου.

Θα δούμε μεγάλα γκολ , αστείες στιγμές , φοβερές αποκρούσεις ,  παίκτες να χάνουν τα άχαστα και πολλά άλλα!



Ξεκίνημα λοιπόν με αγγλικό ποδόσφαιρο ,  από την σαιζόν 2004-2005 , με τον ποδοσφαιρικό χάρτη στην Αγγλία να είναι πολύ διαφορετικός από τον σημερινό. Ο Αμπράμοβιτς έχει πρόσφατα αναλάβει την Τσέλσι ξεκινώντας να ρίχνει ζεστό χρήμα στα ταμεία ενώ η Άρσεναλ του Ανρί , του Βιειρά , του Λιούνμπεργκ και του Πιρές σαρώνει. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τα καλύτερα 10 γκολ της χρονιάς αυτής :




Παρακολουθώντας βλέπουμε στιγμιαία τον Πιρές να φιγουράρει στις οθόνες μας. Μεγάλος παίκτης και από τους αγαπημένους μου (αν και υποστηρίζω τους μπλε του Λονδίνου). Στην Άρσεναλ έμεινε από το 2000 ως το 2006 και σε 284 εμφανίσεις σκόραρε 84 γκολ ενώ μοίρασε και  43 ασίστ στο πρωτάθλημα. Αξίζει να του αφιερώσουμε λοιπόν ένα μικρό βίντεο με μερικά όμορφα γκολ που πέτυχε.




Την ίδια περίοδο , κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ βρίσκονταν ο Μπαρτέζ. Ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας μπορεί να μην γέμιζε τις εστίες με το...ύψος του, αλλά τα φοβερά αντανακλαστικά του τον έκαναν έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες. Απολαύστε τον λοιπόν την τετραετία που έμεινε στην Γιουνάιτεντ (2000-2004) :




Ας αλλάξουμε λίγο κλίμα τώρα...Όσοι βλέπουν ελληνικό ποδόσφαιρο σίγουρα θα θυμούνται τον Κοστάνζο που ήρθε ως τουρίστας στην χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού. Αφού λοιπόν δέχονταν τα πιο περίεργα γκολ , οι ερυθρόλευκοι τον έδιωξαν (και καλά έκαναν) . Με πιο σκεπτικό όμως αποκτήθηκε αυτός ο γκαφατζής τερματοφύλακας? Ίσως η απάντηση να βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο :


(Μόνο που εδώ δεν σώζει το πέναλτι ο Κοστάνζο , αλλά ο αμυντικός!)

Και για το τέλος θα δούμε ότι μερικοί απλά δεν το κατέχουν το επάγγελμα του ηθοποιού :



3 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλή η στήλη Γιώργο..

    Τα βίντεο σε κάνουν να ταξιδεύεις στο παρελθόν με ευχαρίστηση.

    Ο Τζιλαρντίνο εντάξει... Ότι κι αν πεις λίγο είναι...

    Η γκολάρα του Τζέραρντ στο τέλος του πρώτου βίντεο όλα τα λεφτά..

    Και ο Μπαρτέζ ήταν από τη μία φοβερός και από την άλλη γκαφαδόρος...Ή του ύψους ή του βάθους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκαφατζης ναι , αλλα καταφερε να παιξει σε πολλες μεγαλες ομαδες και να ειναι βασικος για χρονια στην εθνικη Γαλλιας.
    Στην καλη του μερα μπορουσε να κρατησει το 0 μονος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα η νεα στηλη ειναι πολυ ωραια. Σε βοηθα να θυμηθεις καποιες στιγμες που εζησες με το ποδοσφαιρο.

    Ο Μπαρτεζ ηταν οπως το λεει ο τζιμ, αλλα ηταν εξαιρετικος τερμας.

    Ο Πιρες τεραστια παικταρα. Η τεχνικη του ηταν απο τις καλυτερες της δεκαετιας του 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή