Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Όχι από τώρα στοίχημα

Καλημέρα σε όλους. Από σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την έναρξη της νέας στοιχηματικής σαιζόν. Και το λέω αυτό γιατί από σήμερα μπαίνουν στο στοιχηματικό πρόγραμμα οι αγαπημένες κατηγορίες αυτής της στήλης.

Τα Βρετανικά πρωταθλήματα. Δηλαδή, οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η Premier League της Σκωτίας (οι μικρές κατηγορίες της Σκωτίας θα αρχίζουν το επόμενο Σάββατο).

Επίσης, να τονίσουμε ότι Αγγλική κατηγορία Conference αρχίζει και αυτή το άλλο Σάββατο (10/8) και η Premier League στις 17 Αυγούστου . . .

Οπότε, στο μενού υπάρχουν οι εξής κατηγορίες: Championship, League One, League Two και Premier Σκωτίας.

Όπως γνωρίζετε από τον Φεβρουάριο, η συγκεκριμένη στήλη αφορά το στοίχημα και τα Βρετανικά πρωταθλήματα (όλων των Αγγλικών και όλων των Σκωτσέζικων κατηγοριών). Οι υπόλοιπες στοιχηματικές στήλες αφορούν άλλα πρωταθλήματα, που όταν έρθει η σειρά τους να ξεκινήσουν οι συντάκτες θα αναλάβουν δράση.

Ας επιστρέψουμε όμως στα δικά μας λημέρια. Τα βρετανικά. Ποια θα είναι η πρόταση μου ; ; ; Να κάνετε μπάνιο στην θάλασσα και να περνάτε καλά. Με στοίχημα δεν μπορούμε να ασχοληθούμε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική χωρίς να έχουμε κάποια σειρά αγώνων στα χέρια μας. Χωρίς, να δούμε σε τι επίπεδο θα κινηθούν οι ομάδες έστω και λίγα παιχνίδια.

Οπότε, προσωπικά λέω όχι σε κάποιο ποντάρισμα από τώρα. Θα περιμένω να περάσουν μερικές αγωνιστικές να υπάρξουν ορισμένα αγωνιστικά δεδομένα και μετά να ασχοληθώ. Συνήθως χρειάζεται αν περάσουν 4-5 αγωνιστικές και μετά να κάνουμε παιχνίδι. Όμως, αν υπάρχει κάποια επιλογή μέχρι τότε εννοείται πως θα γράψουμε.

Πέρυσι (από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο του 2013... Το πέρυσι πάει στην περυσινή στοιχηματική σαιζόν) υπήρχαν και κάβες. Αναλυτικά τα πονταρίσματα, οι προβλέψεις του κάθε συντάκτη κλπ. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Απλά θα γίνει μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων - πέντε αγωνιστικών (τουλάχιστον για μένα).

Από κει και πέρα, όσοι συνεχίζετε να ασχολείστε με το στοίχημα καλό είναι να είσαστε όσο πιο ενημερωμένοι γίνεται σχετικά με τις αποφάσεις που παίρνονται...

Αυτά εν ολίγοις. Η πρόταση μου είναι να μην ασχοληθείτε με το στοίχημα ακόμα και να απολαύσετε (όσο μπορείτε) το καλοκαίρι... Σε 4-5 αγωνιστικές θα ασχοληθούμε και με το στοίχημα...

3 σχόλια:

  1. in jimlaw we trust ! απο μικρες αγγλιας δεν ξερω και πολλα , οποτε περιμενω τς προτασεις σου με τα διπλα (που πληρωνουν και καλα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι πάντα μεγάλες αποδόσεις. Δεν το συζητάω.

    Β Ρ Ε Τ Α Ν Ι Α = Υψηλή απόδοση + έκπληξη....

    Δεν υπάρχουν 1,50 στην Βρετανία. Για μένα ούτε καν 1,90 και 2,00...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σ εμαθα απο περσι... ανω των 2 σταθερα , παντα πιστη στο διπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή