Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Προκριματικά και προβλέψεις (part 1)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέιοφ του Τσάμπιονς Λίγκ , αναδεικνύοντας ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν από στοιχηματικής άποψης.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20-21 Αυγούστου , ενώ οι επαναληπτικοί στις 27-28.

Βλέποντας τα ζευγάρια λοιπόν μπορούμε να κάνουμε μερικές πρώιμες προβλέψεις για τις ομάδες που θα καταφέρουν τελικά να περάσουν στους ομίλους.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αούστρια Βιέννης 

Ζευγάρι που παρουσιάζει ενδιαφέρον , αφού πρόκειται για πολύ μαχητικές ομάδες. Η Αούστρια μπορεί να έχει αποδυναμωθεί τελευταία , αλλά διατηρεί στο ρόστερ της καλούς παίκτες όπως ο τερματοφύλακας Λίντνερ , ο επιθετικός Γιούν και ο μέσος Στάνκοβιτς (όχι της Ίντερ). Οι Κροάτες από την άλλη πλευρά μπορούν να θεωρηθούν ως το άτυπο φαβορί , αφού έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ έχοντας στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο διεθνής Κροάτης αμυντικός Σίμουνιτς (101 συμμετοχές με την εθνική), ο δανεικός από την Λεβερκούζεν επιθετικός Φερνάντες και ο Ρουκάβινα (ο γνωστός από τον Παναθηναικό).

Πρόβλεψη : Οι Κροάτες θα προκριθούν , αλλά όχι εύκολα...


Λουντογκόρετς – Βασιλεία

Σε αυτό το ζευγάρι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η Βουλγαρική Λουντογκόρετς (2η αυτή τη στιγμή στο Βουλγαρικό πρωτάθλημα) αντιμετωπίζει την ελβετική Βασιλεία . Η Λουντογκόρετς έχει στο ρόστερ κυρίως Βούλγαρους παίκτες  και  μερικούς Βραζιλιάνους , χωρίς όμως να διαθέτει κάποιον σπουδαίο παίκτη. Θα ξεχώριζα μόνο τον τερματοφύλακα Στογιάνοφ και τον επιθετικό Μισέλ Πλατινί (απλή συνωνυμία) . Η Βασιλεία από την άλλη διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και τα τελευταία χρόνια έχει επιτυχημένες πορείες στην Ευρώπη. Διαθέτει παίκτες όπως ο διεθνής Ελβετός μπακ Ντεγκέν, τους επιθετικούς Στρέλερ και Μπομπαντίγια και το Αργεντινό Ματίας Ντελγκάδο (που απέκτησε ως ελεύθερο!).

Πρόβλεψη : Εύκολη πρόκριση για τους Ελβετούς.


Βικτόρια Πλζεν – Μάριμπορ

Η Τσέχικη Βικτόρια αποτελεί ένα δυνατό σύνολο αλλά δεν διαθέτει καλούς παίκτες ως μονάδες. Στηρίζεται πολύ στα τρεξίματα της και χτυπάει στην κόντρα. Το ίδιο ισχύει και για την Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι , με εξαίρεση τον Βραζιλιάνο επιθετικό Τάβαρες , δεν έχουν μεγάλα ονόματα στο ρόστερ. Ωστόσο αρέσκονται να παίζουν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη :  Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες ,  πιστεύω η Μάριμπορ έχει πιο πολλές πιθανότητες.


Σαχτάρ Καραγκάντι - Σέλτικ

Η Καραγκάντι είναι ομάδα από το Καζακσταν και διαθέτει παγκοσμίου φήμης...άγνωστους παίκτες! Βάση χρηματικής αξίας , ο καλύτερος παίκτης της είναι ο διεθνής Αρμένιος εξτρέμ Γκαζαριάν (έχει ρήτρα 1.000.000). Η Σέλτικ ,που είναι και το ξεκάθαρο φαβορί, έχει τον γνωστό μας Έλληνα διεθνή επιθετικό  Σαμαρά , τον τερματοφύλακα Φόρστερ , τον Σουηδό μπακ Λούστιγκ και τον Ουαλό διεθνή μέσο Τζο Λέντλει. Πέρσι κατάφερε να κερδίσει μέχρι και την Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη : 2 νίκες και πρόκριση για την Σέλτικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου