Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τι θα δούμε αυτή την αγωνιστική

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το πρώτο πλήρες Σαββατοκύριακο της σαιζόν. Από την στιγμή που μπαίνει στο παιχνίδι και η Ιταλία πλέον μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς.

Από αυτή την στήλη η οποία θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή θα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους αγώνες που αξίζει να δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής για να δούμε τι αξίζει να δούμε:


 

Αγγλία



Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Τσέλσι. Το πρώτο ντέρμπι (βάση υψηλών στόχων) της σαιζόν στον νησί. Μέχρι τότε όμως υπάρχει ένα μίνι ντέρμπι στο Λονδίνο...Φούλαμ-Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου στις 14:45 σε ένα ματς που αναμένεται καλό.

Δύο ακόμη αγώνες με ενδιαφέρον αναμένονται στο Βίλα Πάρκ (Άστον Βίλα-Λίβερπουλ στις 19:30 το Σαββάτο) και στο Λονδίνο (Τότεναμ-Σουόνσι στις 18:00 την Κυριακή).


Ισπανία



Στην Ισπανία, απόψε το βράδυ υπάρχει ένας αγώνας που πάντα χαρακτηρίζεται από πάθος και νεύρο. Ανάμεσα στους Βάσκους. Αθλέτικ Μπιλμπάο-Οσασούνα στις 23:00 το βράδυ. Η Ρεάλ ταξιδεύει στην Ανδαλουσία να παίξει με την Γρανάδα το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 (πέρυσι έχασε εκεί) ενώ η Μπαρτσελόνα παρομοίως ταξιδεύει στην Ανδαλουσία, αλλά για να αντιμετωπίσει την Μάλαγα. Την Κυριακή στις 22:00 ο αγώνας των Καταλανών.


Γερμανία



Εδώ υπάρχει ένα μίνι ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν και την Νυρεμβέργη στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ποδόσφαιρό και όλα είναι πιθανά.


Ιταλία



Ξεκινούν και οι Ιταλοί... Όπως για τα άλλα πρωταθλήματα είπαμε ότι χρειάζεται να παιχτούν 4-5 αγωνιστικές για να αποκτήσουν μία φόρμα οι ομάδες, έτσι και εδώ θα πούμε το ίδιο. Βλέπουμε αγώνες και καταλήγουμε σε συμπεράσματα. Αρχικά πάντα.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα τραβήξει βλέμματα είναι το Σαμπντόρια-Γιουβέντους το βράδυ του Σαββάτου στις 21:45 ώρα Ελλάδος. Όσοι θέλουν να δουν την νέα Ίντερ του Βάλτερ Ματσάρι θα το κάνουν στις 19:00 την Κυριακή με αντίπαλο την Τζένοα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια στις 21:45 το βράδυ της Κυριακής. Την ίδια μέρα και ώρα η Φιορεντίνα υποδέχεται την Κατάνια. Η Ρόμα ταξιδεύει στην Τοσκάνη να αγωνιστεί κόντρα στην Λιβόρνο (Κυριακή στις 21:45). Ενώ η Μίλαν ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος μέσα στην Βερόνα με την Ελλάς Βερόνα (Σάββατο στις 19:00).


Γαλλία



Και η Γαλλία προσφέρει θεαματικό ποδόσφαιρο και σπουδαίες αναμετρήσεις. Άλλωστε είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω φέτος και στοιχηματικά (μαζί με την αγαπημένη μου Βρετανία) οπότε καλό είναι να έχουμε το νου μας και εκεί.

Η Μαρσέϊγ ταξιδεύει στον Γαλλικό Βορρά για να αντιμετωπίσει την Βαλενσιέν στις 18:00 του απόγευμα του Σαββάτου. Δύσκολη έδρα για τους Μαρσεγιέζους οι οποίοι μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία εκεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σε ένα ακόμα σημαντικό ματς, η Λιλ υποδέχεται την επικίνδυνη Σεντ Ετιέν στις 15:00 την Κυριακή. Με τους γηπεδούχους να μην χάνουν από τους φιλοξενούμενους τις τελευταίες πέντε σαιζόν . . . Τέλος, η Παρί ταξιδεύει βορειοδυτικά να παίξει με την Ναντ το βράδυ της Κυριακής στις 22:00.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι - ντέρμπι . . . Καλό θα είναι πάντως όσοι έχουν την δυνατότητα, το μεράκι και φυσικά τον χρόνο να βλέπουν αγώνες και από Πορτογαλία, Βέλγιο, Τουρκία ή ακόμα και από τις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Έτσι θα έχουν πλήρη εικόνα και θα γνωρίζουν όλο και περισσότερες ομάδες. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν και στην ενασχόλησή τους με το στοίχημα (εφόσον ασχολούνται βέβαια)
...

1 σχόλιο:

  1. Ξεχωριζει αναμφιβολα το Μαν Γιουν-Τσελσι που δεν το χανω για τιποτα. Η ομαδα μου εχει πολυ δυσκολο εργο απεναντι στη Σουονσι και αναμενω ενα ποιοτικο και πολυ αμφιρροπο ματς. Ωραιο παιχνιδι ειναι και το Λιλ-Σεντ Ετιεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή