Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Για τρία χρόνια στην Ρεάλ ο Carlo Ancelotti

Ο Carlo Ancelotti θα είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε για τρία χρόνια με την διοίκηση της Ρεάλ και παρουσιάστηκε. Μάλιστα, δίπλα του θα έχει και τον Ζιντάν.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχαν φήμες ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην συνεργασία.. Πλέον, οι φήμες μετουσιώθηκαν σε πράξη και η Ρεάλ έχει νέο προπονητή, ο οποίος . . .

όπως δήλωσε θα παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Μεγάλος στόχος του Ιταλού είναι το δέκατο Champions League για τους Μαδριλένους.

Ο Carlo Ancelotti, αποχώρησε από την Παρί ΣΖ ως πρωταθλητής Γαλλίας (την σαιζόν 2012-2013). Την σαιζόν 2009-2010 στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Αγγλίας ως προπονητής της Τσέλσι. Ενώ πιο πριν όπως όλοι γνωρίζουμε καθόταν στον πάγκο της μεγάλης τότε Μίλαν (των Μαλντίνι, Πίρλο, Γκατούσο, Ινζάκι, Ζέεντορφ, Κακά, Αμπροσίνι, Ντίντα, Ζαμπρόττα, Νέστα και των άλλων παιδιών) που σήκωσε σχεδόν όλα τα τρόπαια.

Είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι από τους καλύτερους Ιταλούς προπονητές και όχι μόνο. Συγκαταλέγεται μέσα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Η παρουσία του στον πάγκο της Ρεάλ σε συνδυασμό πάντοτε με την δίψα της διοίκησης για τίτλους, εγγυώνται την επιτυχία.

Και όταν στην Ρεάλ μιλούν για επιτυχία, δεν εννοούν τίποτα άλλο από την κατάκτηση του δέκατου Champions League και του πρωταθλήματος. Φυσικά, ο δρόμος μόνο εύκολος δεν είναι. Σε τόσο μεγάλες ομάδες, οι προπονητές είναι οι πρώτοι οι οποίοι τα "ακούν" και πολλές φορές γίνονται τα "θύματα" των καταστάσεων.

Έτσι, λοιπόν και ο πάγκος της Ρεάλ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ακόμα και για τον πολύπειρο Carlo Ancelotti. Ένας πάγκος που πρέπει να ψάξουμε αρκετά χρόνια πριν για να βρούμε κάποιον προπονητή που έμεινε πάνω από τρία χρόνια.

Ο τελευταίος ήταν ο Μουρίνιο . . . Μένει να δούμε τι θα καταφέρει ο Carlo Ancelotti . . .

2 σχόλια:

  1. Ο αγαπημενος μου προπονητης, μαζι με τον Βενγκερ! Κατα τη γνωμη μου απο τους πιο αδικημενους. Ο καταλληλοτερος για τη Ρεαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερος προπονητης και αριστη επιλογη απο την ρεαλ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή