Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η Γερμανόφωνη επικαιρότητα

Η Γερμανόφωνη επικαιρότητα συνεχίζεται με πολλές ενδιαφέρουσες δηλώσεις, ανακοινώσεις μεταγραφών-ανανεώσεων, κινήσεις ενδιαφέροντος, προτάσεις κλπ.

Παρακάτω θα δούμε για άλλη μια φορά τα τεκταινόμενα σε Γερμανία και Ολλανδία.





Ανανέωσαν Ρίμπερι-Φαν Μπούιτεν με Μπάγερν

Ο Φρανκ Ριμπερί και ο Ντάνιελ Φαν Μπουίτεν υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τη Μπάγερν Μονάχου, ο πρώτος μέχρι το 2017 και ο δεύτερος μέχρι το 2014. Η συμφωνία είχεγίνει εδώ και μέρες, απλά τώρα πήρε και επίσημο χαρακτήρα.

Από τη μία ο Γάλλος εξτρέμ είναι καθοριστικός για τη Μπάγερν και από το μεγάλο αστέρι μεσοεπιθετικά, οπότε η ανανέωσή του κρίνεται πολύ σωστή κίνηση. Από την άλλη διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για τον Βέλγο στόπερ, ο οποίος ναι μεν είναι έμπειρος και ποιοτικός, αλλά πρώτο έχει φτάσει τα 35 και δεύτερον αν μείνει θα είναι 5η επιλογή! Τέλος πάντων, κάτι θα ξέρουν στη Μπάγερν.

Ένα χρόνο αποχή ο Χάινκες

Ο Γιουπ Χάινκες, πρωταθλητής Ευρώπης από τον πάγκο της Μπάγερν, ανακοίνωσε πως δεν θα δουλέψει σε καμία ομάδα για την επόμενη σεζόν, αφού δήλωσε εξουθενωμένος και πολύ κουρασμένος από τη πολύ σκληρή δουλειά φέτος. Θέλετε τη γνώμη μου; Ο πιο αδικημένος προπονητής ever! Enough said!

Στη Μάιντζ ο Κοχ

Η Μάιντζ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζούλιαν Κοχ. Ο νεαρός αμυντικός πέρασε τα 3 από τα 4 τελευταία χρόνια ως δανεικός στη Ντούισμπουργκ από τη Ντόρμουντ, στην οποία ήταν σίγουρο ότι δε θα βρει θέση για την επόμενη σεζόν.

Ξεπουλάει η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως έχει ήδη γίνει sold out στα 16 από τα 17 εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν και για το τελευταίο, αυτό με τη Χόφενχάιμ, έχουν μείνει μόλις 3.000 εισιτήρια! Σίγουρα με τη φετινή της εξαιρετική πορεία η Μπάγερν κέρδισε πολλούς θαυμαστές ανά τον πλανήτη.

Ανανέωσε με Άγιαξ ο Φέλτμαν

O Ζόελ Φέλτμαν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Άγιαξ έως το 2017, δηλώνοντας πως πιστεύει στις ικανότητές του και το μέλλον του το βλέπει καθαρά στον Άγιαξ. Ο 21χρονος αμυντικός είναι προϊόν της διάσημης ακαδημίας του Άγιαξ και θα παραμείνει ώστε να κάνει αυτό που κάνουν στον Άγιαξ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δηλαδή να αντικαταστήσει επάξια και χωρίς κόστος μία μελλοντική πώληση βασικού.

Μένει Άγιαξ ο Αλντερβέιλντ

Ο κεντρικός αμυντικός του Άγιαξ, Τόμπι Αλντερβέιλντ, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν προτίθεται να φύγει από τον Άγιαξ, καθώς περνάει υπέροχα στο Άμστερνταμ. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη στην αμυντική γραμμή του Αίαντα και σίγουρα  θα είναι πολύ καλό να μείνει.

Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Λενς

Ο Ζερμέιν Λενς της Αϊντχόφεν, τόνισε σε δηλώσεις του πως το στυλ παιχνιδιού του θα ταίριαζε πάρα πολύ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε άλλη μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα και σίγουρα πολλοί μεγάλοι σύλλογοι θα ενδιαφέρονται γι'αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου