Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Geobet: Ουέλβα - Λούγκο...... κι αυτή την φορά χωρίς τις ρεζέρβες αλλά με σπασμένα φρένα!

Μετά από 2 εβδομάδες απουσίας επιστροφή και πάλι στις στοιχηματικές επάλξεις..... Σε όλο αυτό το διάστημα εκτός από τις εθνικές μεσολάβησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αγωνιστική για την Segunda αλλά και μεσοβδόμαδα Copa Del Rey, ελληνιστί Κύπελλο Ισπανίας. Στο τελευταίο μας δελτίο πριν 2 εβδομάδες είχαμε ζητήσει 4 παιχνίδια εκ των οποίων περάσανε τα 3. Δεν πέρασε μόνο το Ρεάλ Β' - Λούγκο Χ2, αλλά και πώς να περάσει αφού η Ρεάλ μέχρι σε εκείνον τον αγώνα είχε βάλει όλο κι όλο 2 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ εκείνη την ημέρα μόνο "ξύπνησε" κι έβαλε άλλα 2.....



Βαλένθια - Σοσιεδάδ: Ανεβασμένη τις τελευταίες 4 αγωνιστικές πριν την διακοπή αφού τρέχει σερί (3-1-0), με την ισοπαλία να την σημειώνει την τελευταία αγωνιστική στο Σαν Μαμές απέναντι στην μαχητικότατη εντός έδρας Μπιλμπάο. Ηρέμησε και ο Τζούκιτς ο οποίος είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Την Πέμπτη για το Europa League υποδέχεται την Ελβετική Σεντ Γκάλεν. Απουσίες: Άλβες (γκολκίπερ). Επιστροφές: Περέιρα (μπακ) με προβληματάκια οι Ρ. Κόστα, Ρουίς (στόπερ αμφότεροι).

Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί η Σοσιεδάδ στο φορτωμένο πρόγραμμα πρωταθλήματος και Ευρώπης έχοντας ένα αρνητικό σερί τις τελευταίες 5 αγωνιστικές (0-3-2) συν το (0-0-2) απο το Champions League. Ακολουθεί διπλή συναντήση στην Ευρώπη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε παιχνίδια κλειδιά, αρχής γενομένης απο την Τετάρτη εκτός έδρας. Απουσίες: Τσάμπι Πριέτο (χαφ) εξαιρετικά αμφίβολος, Γκρανέρο (μέσος). Επιστροφές:---.

Σούμα: Μια πρόταση αρκετά μεγαλου ρίσκου θα ήτανε το Χ2 (1,85) κάτι που ψιλο-ευνοείται και απο την παράδοση (3-1-2). Ωστώσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε με το συντηρητικό goal/goal στο 1,61.



Πονφεραντίνα - Τενερίφη: Με ένα γκολ το οποίο μέτρησε λόγω των νέων κανόνων που ισχύουν ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας απο την Σαραγόσα. Σε ένα παιχνίδι πάντως που δεν υστέρησε πουθενά αν και είχε τον έλεγχο η γηπεδούχος. Προηγήθηκε η Σαραγόσα με αυτογκολ στο 27' για να ισοφαριστεί απο την Πονφερναντίνα πριν κλείσει το ημίχρονο (44'). Το επίμαχο γκολ ήρθε στο 69' μετα απο εκτέλεση φάουλ με τον παίχτη της Σαραγόσα να είναι σε θέση οφσαιντ αλλά δεν εμπόδιζε τον γκολκίπερ Σάνταμαρία. Απουσίες: Μπαρό (βασικός κεντρικός αμυντικός). Επιστροφές: Κάρπιο (βασικός δεξιός μπακ), Γιούρι (βασικός στράικερ).

Εμφανίστηκε καλύτερη στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Μαγιόρκα αλλά την σταμάτησε η αστοχία και τα δοκάρια. Παρ'όλο που δημιούργησε φάσεις και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δέχτηκε το γκολ στο 62' απο την φιλοξενούμενη Μαγιόρκα μετά απο λάθος του γκολκίπερ της. Είχε δοκάρι εκ νέου στο 72' αλλά στο 75' έμεινε και με 10. Απουσίες: Μογιάνο (βασικό δεξί μπακ). Επιστροφές:---.

Σούμα: Εδώ δεν θα πάμε με την συντηρητική πρόταση του 1 στο 1,90 αλλά θα προχωρήσουμε περισσότερο βάσει των ευκαιριών που μπορούν να δημιουργήσουνε εκατέρωθεν οι ομάδες καθώς και των απουσιών που υπάρχουν στα μετόπισθεν. Over 2,5 στο 2,10 κι Άγιος ο Θεός που λέει κι ο θυμόσοφος λαός....



Ουέλβα - Λούγκο: Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο την Τετάρτη. Στο συγκεκριμενο παιχνίδι οι ρεζέρβες της Ουέλβα κερδίσαν τις ρεζέρβες της Λούγκο με 1-0 με το γκολ να σημειώνεται στο 79'. Έτσι η Ουέλβα έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες (6 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο). Απουσίες: Τζόναθαν Βαγέ (βασικός μεσοεπιθετικός), Βέγα (βασικός αριστερός μπακ) εξαιρετικά αμφίβολος. Επιστροφές: Θιφουέντες (βασικό δεξί μπακ).

Το γκολ και τις ευκαιρίες μπορεί να τις είχε η Ουέλβα αλλά το παιχνίδι ήτανε ισορροπημένο με την κατοχή της μπάλας να την έχει η Λούγκο. Αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές οπότε αναμένεται κι αυτή ξεκούραστη και ανανεωμένη. Απουσίες: Αλβάρεθ (ηγετικός δεξιός χαφ) εκτός εδώ και καιρό, Ρενέγια (βασικός αρχισκόρερ) τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η εμφάνιση του στο σημερινό παιχνίδι. Επιστροφές:---.

Σούμα: Ματσάρα αναμένεται και πάλι με την Ουέλβα να δημιουργεί αλλά και την Λούγκο να μην χαρίζεται και να μην περνάει απαρατήρη σαν ποσότητα. Πάμε με το γκολ εκατέρωθεν, goal/goal στο 1,83.



Φιλική Συμβουλή: Απο τα υπόλοιπα αποψινά ματς δεν είναι άσχημο το αμφίσκορο στο παιχνίδι Ρεάλ-Μάλαγα αλλά και το 2-3 γκολ, μετά το χαμηλό διπλό για την δυσκολία του αγώνα, της Εσπανιόλ με την Ατλέτικο. Στο αυριανό στις 13.00 Λα Κορούνια - Σαραγόσα προβλέπω Χ2...



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 910 μονάδες
Ποντάρισμα (19/10/2013):
Τριάδα: Βαλένθια - Σοσιεδάδ                               goal/goal (1,61)
              Πονφεραντίνα - Τενερίφη                       over 2,5 (2,10)
              Ουελβα - Λούγκο                                     goal/goal (1,83)
Συνολική απόδοση : 6,19 Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 895 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου