Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Μια δυάδα και δύο ισοπαλίες

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στην Γαλλία και στο Βέλγιο με μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια και στα δύο πρωταθλήματα.

Ας περάσουμε όμως γρήγορα να δούμε τις τελικές επιλογές μας για σήμερα από την Γαλλία συγκεκριμένα, γιατί από το Βέλγιο δεν κατέληξα κάπου . . .

Κρατάω τον χαμηλό αλλά σωστό άσσο της Γκινγκάμπ στο 1,75 κόντρα στην Αζαξιό. Η Γκινγκάμπ μετράει δύο σερί νίκες και η ψυχολογία των παικτών είναι ανεβασμένη. Από την άλλη η Αζαξιό δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μετράει δύο σερί ήττες. Και μάλιστα στα εκτός έδρας δέχεται αρκετά γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της. Με βάση τα τελευταία αποτελέσματα ο άσσος είναι μία επιλογή αν και χαμηλός.

Επίσης, θα κρατήσω το Over 2,5 γκολ στο 2,05  στο παιχνίδι Λοριάν - Σοσό. Οι δύο ομάδες τελευταία σκοράρουν γκολ αλλά και δέχονται. Η Σοσό εκτός έδρας δέχεται πάρα πολύ εύκολα το γκολ, το ίδιο και η Λοριάν εντός.

Τέλος, κρατάω και δύο ισοπαλίες... Στο Μπαστιά - Νις και στο Τουλούζ - Ρεν... Η Μπαστιά έχει πολύ δυνατή έδρα, ενώ η Νις δυσκολεύεται εκτός έδρας. Πιστεύω ότι μία ισοπαλία είναι πιθανή σήμερα εδώ. Το ίδιο και στο Τουλούζ - Ρεν... Η Ρεν εκτός έδρας έχει την ισοπαλία και η Τουλούζ εντός είναι ομάδα του ενός γκολ. Δεν πιστεύω να ανοιχτούν. Πιστεύω η ισοπαλία είναι πιθανή.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 990 μονάδες
Κέρδη (28-9-2013): -
Υπόλοιπο: 978 μονάδες
Ποντάρισμα (26-10-2013):
Δυάδα: Γκινγκάμπ - Λοριάν Over 2.5 (3.59) X 15 μονάδες
Μονά αποδεκτά
Μπαστιά - Νις Χ (3.10) Χ 17 μονάδες
Τουλούζ - Ρεν (3.20) Χ 16 μονάδες
Δυάδα: Μπαστιά Χ - Τουλούζ Χ (9.92) Χ 5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 53 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 925 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου