Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Geobet: Με 2 ..... κόμπους!!

Χρόνια πολλά στους απανταχού εορτάζοντες αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Μετά τις τελευταίες καλές της εμφανίσεις μόνο για 0-3 δεν περιμέναμε την Βαγιεκάνο. Το 0-2 έγινε στο α' ημίχρονο ενώ και το 3ο γκολ ήρθε σαν χαριστική βολή μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους στο πρώτο 5λεπτο του β' ημιχρόνου. Σήμερα έχουμε 4 παιχνίδια για την Primera και 2 για την Segunda. Όπως είναι φυσικό την παράσταση κλέβει το El Classico ή αλλιώς η μητέρα των μαχών Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης....



Μάλαγα - Θέλτα: Σε ένα παιχνίδι που είχε σε πολύ καλή μέρα των γκολκίπερ Καβαγέρο έχασε από την Ρεάλ εκτός έδρας μόνο με 2-0, με το σκορ να διαμορφώνεται στο β' ημίχρονο. Δεν κατάφερε η ίδια να σκοράρει παρ' όλο που είχε δοθεί από την στήλη σαν φιλική συμβουλή.... Η τελευταία νίκη της εντός ήτανε ένα μήνα πίσω επί της Αλμερία ενώ στο τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι πριν 2 αγωνιστικές έχασε 0-1 από την Οσασούνα. Απουσίες: Σέρχιο Σάντσεθ (Κεντρικός αμυντικός), Ανχελέρι (στόπερ) αμφίβολη η επιστροφή του. Επιστροφές: Γουέλιγκτον (στόπερ).

Το μόνο που έχει να θυμάται από το τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα τους Λουίς Ενρίκε, εκτός απο την καταρρακτώδη βροχή, είναι το γκολ - μαχαιριά που δέχτηκε στο 89' από την Λεβάντε. Παρ'όλο που είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες του παιχνιδιού "κατάφερε" να φύγει με άδεια χέρια απο την βραδινή συνάντηση της Δευτέρας. Πραγματοποιεί το 2ο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της με τον Πρόεδρο όμως να στηρίζει τον προπονητή. Απουσίες: Ραφίνια (χαφ). Επιστροφές: Αουγούστο Φερνάντες (δεξιός μέσος).

Σούμα: Χαμηλός ο άσσος αλλά δεν είναι και για κόντρα η γηπεδούχος, πάμε λοιπόν με Combo (αποτέλεσμα / γκολ) νίκη της Μάλαγα με over 2,5 στο 2,75.



Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ισόπαλη με 1-1 ήρθε το βράδυ της Τρίτης με την Μίλαν στο Σαν Σίρο για το Championw League διατηρώντας στο ακέραιο το πάνω χέρι για την 1η θέση στο όμιλο. Στο πρωτάθλημα έρχεται απο την πρώτη απώλεια βαθμών και το φτωχό 0-0 εκτός έδρας με την Οσασούνα. Απουσίες: Άλμπα (μπακ), Πικέ (κεντρικός αμυντικός) εάν δεν προλάβει ο τελευταίος θα ξεκινήσουν οι Πουγιόλ Μαστσεράνο.

Η Ρεάλ πάλι σχεδόν καθάρισε την πρωτιά του ομίλου στο Champions League αφού παίζοντας με παίχτη παραπάνω για ένα ημίχρονο (εξαιτίας της αυστηρής αποβολής του Κιελίνι) κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους. 2 γκολ από τον Ρονάλντο ένα με πέναλτι και ένα "πάρε βάλε" από πάσα του Ντι Μαρία. Στο τελευταίο της παιχνίδι εντός συνόρων κέρδισε 2-0 την Μάλαγα. Απουσίες: Τσάμπι Αλόνσο (μέσος). Επιστροφές:---.

Σούμα: Δεν βρίσκονται οι 2 ομάδες στο ping τους και πώς να συμβαίνει άλλωστε αυτό αφού είμαστε σχετικά ακόμα στην αρχή. Το ντέρμπι πάντως γέρνει προς τ'αριστερά με την απόδοση του 1 να έχει φτάσει στο 1,75. Το σκορ ίσως ξεπεράσει ακριβώς το over 2,5 (1,50) και σταματήσει εκεί γι' αυτό κι εμείς ευελπιστώντας σε ένα καλό ξέσπασμα ειδικά από την γηπεδούχο Μπάρτσα θα πάμε με το Combo (αποτέλεσμα / νίκη) και εδώ με νίκη Μπαρτσελόνα και over 3,5 στο 3,20.



Φιλική Συμβουλή: Στα άλλα δύο παιχνίδια της Primera μου αρέσει ο άσσος της Έλτσε με την άσφαιρη Γρανάδα (εναλλακτικά παίζει και το 2-3 γκολ) ενώ στο Λεβάντε -Εσπανιόλ πιστεύω η μπίλια πως θα κάτσει κάπου στην μέση με σκορ 0-0 ή 1-1 και εδώ μπορεί να παιχτεί το 2-3 γκολ αφού η Λεβάντε είναι πάρα πολύ σφιχτή. Απο Segunda για under πάει και το Τενερίφη - Λα Κορούνια.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 880 μονάδες
Ποντάρισμα (26/10/2013):
Δυάδα:  Μάλαγα - Θέλτα                                      1 και over 2,5 (2,75)
              Μπαρτσελόνα - Ρ. Μαδρίτης                  1 και over 3,5 (3,20)

Συνολική απόδοση : 8,80 Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 865 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου