Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ένα μονό αποδεκτό και τίποτα άλλο

Αγώνες για το League Cup Γαλλίας υπάρχουν σήμερα στο πρόγραμμα. Προσωπικά, σπάνια ποντάρω σε αγώνες League Cup και Κυπέλλου. Και όταν το κάνω, θα είναι για να κοντράρω κάποιο "θηρίο" σε καλή - υψηλή απόδοση.

Παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες σ' αυτό το σκεπτικό μου, που με σπρώχνουν να κοντράρω κάποια "θηρία" σε Κύπελλα και League Cup...

Οπότε, απόψε το βράδυ θα κοντράρω την Μονακό. Ή αλλιώς θα πάω με τον άσσο της Ρεμς στο 4,20. Η Ρέμς το περασμένο Σαββάτο κέρδισε την Μαρσέϊγ εκτός έδρας και σίγουρα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Πριν μερικές εβδομάδες υποδέχτηκε την Μονακό (για το πρωτάθλημα) και έφερε ισοπαλία (1-1). Στα ματς Κυπέλλου και League Cup φυσικά δεν παίζει ρόλο η φόρμα των ομάδων.

Έτσι, λοιπόν, το γεγονός που με σπρώχνει στον άσσο είναι οι πολλές απουσίες της Μονακό απόψε. Ο Φαλκάο δεν θα παίξει όπως επίσης και αρκετοί ακόμα βασικοί παίκτες. Θα παίξουν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής... Η Ρεμς, θα κάνει και αυτή κάποιες αλλαγές. Παρόλα αυτά, αυτές είναι ευκαιρίες που ομάδες όπως η Ρέμς πρέπει να τις εκμεταλλεύονται. Γιατί και έσοδα θα έχουν και το κασέ των παικτών τους ανεβαίνει και η ψυχολογία για την συνέχεια επίσης ανεβαίνει.

Οπότε κρατάω τον άσσο της Ρεμς απόψε το βράδυ (21:55) κόντρα στην Μονακό...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 925 μονάδες
Κέρδη (26-10-2013): 53,81 μονάδες
Υπόλοιπο: 978,81 μονάδες
Ποντάρισμα (30-10-2013):
Μονό αποδεκτόΡέμς - Μονακό 1 (4.20) Χ 16 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 16 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 962,31 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου