Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Jimlaw: Με ένα μεγάλο σημείο

Πέρα από τα Βρετανικά πρωταθλήματα, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το Βέλγιο και την Γαλλία μαζί. Οπότε, όταν υπάρχουν επιλογές από αυτά τα πρωταθλήματα θα υπάρχουν και αναρτήσεις με τα επιλεγμένα σημεία.

Ο τρόπος ανίχνευσης των σημείων θα είναι ακριβώς αυτός που χρησιμοποιώ στα Βρετανικά πρωταθλήματα. Για μένα αποδόσεις του 1.40,1.50,1.60 στο στοίχημα δεν υπάρχουν... Αυτό που θα προσπαθήσω να ψάξω είναι η υψηλή απόδοση που αξίζει να παιχτεί, εξηγώντας πάντα γιατί.

Χθες Σάββατο, δεν έγραψα κάτι από Γαλλία και Βέλγιο γιατί δεν μου άρεσε κάτι. Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή (στην Γαλλία) οπότε καλό είναι να περιμένουμε. Στο Βέλγιο έχουν παιχτεί έξι αγωνιστικές, οπότε έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ομάδες...

Για σήμερα έχω μία και μόνο επιλογή, η οποία προέρχεται από το Βέλγιο. Από την Γαλλία ούτε σήμερα έχω κάτι..

Το σημείο λοιπόν που μου αρέσει στο Βέλγιο είναι το διπλό της Ζούλτε Βαρέγκεμ στο 4,20. Η Ζούλτε είναι καλά. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Μέχρι τώρα έχει συνολικό απολογισμό 4-2-0. Εν ολίγοις, πραγματοποίησε καλή αρχή.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος Γκενκ, αρχικά κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα. Μετά το 2/2 στο ξεκίνημα, ήρθε μία κακή περίοδος (πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων) όπου σε τέσσερα ματς (με Σταντάρ, Λόκερεν, Σέρκλ Μπριζ και Σαρλερουά) έκανε δύο ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Εντός έδρας έχει κάνει ήδη μία ήττα (από την Σταντάρ με 0-2).

Η παράδοση τις τελευταίες πέντε σαιζόν είναι σχεδόν μοιρασμένη για τις δύο ομάδες με 2-3-1... Οπ΄τε καταλαβαίνουμε ότι η Ζούλτε "έχει" το Χ2 εκεί μέσα...Το ζητούμενο βέβαια είναι να έρθει σήμερα το διπλό το οποίο συνοδεύεται και από μία μεγάλη (κατά την γνώμη μου) απόδοση... Γύρω στο 3,20-3,30 την περίμενα την απόδοση του διπλού.. Και την είδα στο 4,20...

Κρατάω την Ζούλτε λοιπόν . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Ποντάρισμα (15-9-2013):
Μονό αποδεκτό
Γκένκ-Ζούλτε Βαρέγκεμ 2 (4.20) Χ 10 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 10 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 990 μονάδες


Καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου