Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: B' Ισπανίας και μόνο ημέρα δεύτερη .......

Καλά τα πήγαμε χτες με την δυάδα μας να βγαίνει και στα δύο παιχνίδια στην εκπνοή σχεδόν των αγώνων.... Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 αγώνες εκ των οποίων στο πρώτο (13.00) η Μούρθια κέρδισε με 0-1 την Λα Κορούνια, πάμε να δούμε όμως τις σημερινές μας προτάσεις.....





Πονφεραντίνα - Σπ. Χιχον : Αμφότερες εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές. Η γηπεδούχος παρ' ότι ευτύχησε να προηγηθεί 2 φορές έμεινε στο 2-2 τελικά με την Μούρθια. Εκτός απο το καλοκαίρι ο μεσοεπιθετικός Σαούλ ενώ ο μέσος Ρουέδα επανέρχεται στην αποστολή μετά την απουσία του στο πρώτο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απο την άλλη είναι πιο ποιοτική ομάδα ενώ την τελευταία αγωνιστική κέρδισαν και με 3-0 εντός έδρας την Μαγιόρκα (είχε και 2 αποβολές). Κανονικά υπολογίζεται ο βασικός αμυντικός μέσος Μπούστος, εκτός ο βασικός αριστερός μπακ Κανέγια και ο χρήσιμος μέσος Κάσες (εκτός αποστολής). Απο το πιο πιθανό goal/goal στο 1,72 θα επιλέξουμε το 2-3 goal που τιμάται στην απόδοση του 1,95.


Χαέν - Χιρόνα : Αστάθεια στα αμυντικά της καθήκοντα εξακολουθεί να δείχνει η Χαέν. Ηττήθηκε με 4-2 εκτός έδρας απο την Λούγκο με τα τέσσερα γκολ μάλιστα να σημειώνονται στο α' ημίχρονο της αναμέτρησης. Τιμωρημένος ο βασικότατος αρχισκόρερ Χόνα, εκτός και ο κεντρικός αμυντικός Νίνο. Επιστρέφει ο μπακ Νάντο ενώ αποθεραπεύτηκε και οβασικός αμυντικός χαφ Κιτόκο.Με τρία κεντρικά χαφ θα παρατάξει την ομάδα ο κόουτς προκειμένου να βελτιωθεί το "παθητικό" της ομάδας.

Η φιλοξενούμενη κάνοντας ένα πολύ κακό πρώτο και ένα αισθητά βελτιωμένο δεύτερο ημίχρονο έφερε 2-2 με τη Νουμάνθια την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός απο την αρχή της σεζόν ο χρήσιμος μέσος Ουρτάδο και ο μεσοεπιθετικός Χάντρο. Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο βασικός αριστερός μπακ Νταβίντ Γκαρθία ενώ για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ερέρο. Απο την στιγμή που η Χαέν καίγεται για βαθμούς και η Χιρόνα θα σκοράρει σίγουρα το παιχνίδι λογικά θα έχει γκολ (αν και λείπει ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων) απο το χαμηλό γκολ/γκολ στο 1,72 πάμε στο over 2,5 του 2,05.


Πονφεραντίνα - Σπ. Χιχον     2-3 goal                   1,95

Χαέν - Χιρόνα                         over 2,5                   2,05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου