Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Giorgos Bet : ποντάρισμα στους μιλανέζους

Έκτη αγωνιστική στην Ιταλία , η Ρόμα βρίσκεται ακόμα πρώτη με 5/5 νίκες και πλέον οι αποδόσεις της έπεσαν αρκετά χαμηλά. Για αυτό το λόγο αφήνουμε στην άκρη τους ρωμαίους και θα ασχοληθούμε με τις ομάδες του Μιλάνου.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα:




Μίλαν - Σαμπντόρια (Σάββατο 21:45)

Η Μίλαν συνέχισε να γκελάρει , παραχωρώντας ισοπαλία με 3-3 στην Μπολόνια (με 2 γκολ στο τέλος από Ρομπίνιο και Αμπάτε). Με μόλις 5 βαθμούς έχει μείνει πολύ πίσω από της προνομιούχες θέσεις και το παιχνίδι με την Σαμπντόρια αποτελεί ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Τιμωρημένος ο Μπαλοτέλι (που έχασε και το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του) , ενώ τραυματίας είναι ο Ελ Σαράουι. Αυτό σημαίνει πως θέση βασικού θα πάρουν εκ νέου ο Μάτρι με τον Ρομπίνιο.

Η Σαμπντόρια ακόμα αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα και δεν πείθει με την απόδοσή της. 3ήττες και 2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής.

Πρόβλεψη : Αν σοβαρευτούν επιτέλους ο Μεξές και Ζαπάτα (οι κεντρικοί αμυντικοί της Μίλαν) , τότε οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα να κερδίσουν εύκολα την Σαμπντόρια. Σε αντίθετη περίπτωση πάμε σε παιχνίδι με πολλά γκολ , αλλά και πάλι δύσκολα να κλέψουν βαθμό οι φιλοξενούμενοι. 1 (1,60)


Κάλιαρι - Ίντερ (Κυριακή 16:00)

Η Ίντερ , που πέτυχε σημαντική νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Φιορεντίνα , καλείται να συνεχίσει το σερί καλών αποτελεσμάτων της κόντρα στην Κάλιαρι. Ο Ματσάρι στην θα κάνει αλλαγές στην 11αδα και ο Κόβασιτς αναμένεται να έχει θέση βασικού ,ενώ στην επίθεση θα δούμε τους Ικάρντι και Άλβαρες. Το ενδιαφέρον στατιστικό για την Ίντερ είναι ότι αν κερδίσει τον αγώνα αυτό θα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημά της από τη σαιζόν 2002-2003.

Η Κάλιαρι δεν θα αγωνιστεί στην έδρα της , αφού γίνονται ακόμα έργα, αλλά αποτελεί δύσκολο αντίπαλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι τώρα , αλλά στον αντίποδα δέχεται και γκολ συνεχώς. Στα τελευταία 4 παιχνίδια της έχει 1 ήττα και 3 συνεχόμενες ισοπαλίες.

Πρόβλεψη : Οι 2 μονάδες που δίνονται στο διπλό αξίζουν το ρίσκο , ακόμα και αν η Ίντερ αγωνίζεται με αλλαγές. 2 (2,00)


Αταλάντα - Ουντινέζε (Κυριακή 16:00)

Ο προπονητής της Αταλάντα Κολαντουόλο βρίσκεται υπό πίεση μετά την τελευταία ήττα της ομάδας του , την 4η στα τελευταία 5 ματς. Η αλλαγή από το 4-3-3 στο 3-5-2  έγινε με το σκεπτικό να βελτιωθεί η άμυνα , αλλά στο τέλος το παιχνίδι έληξε με ήττα 4-3 από την Πάρμα. Παρόλα αυτά σκοπεύει να διατηρήσει το ίδιο σύστημα και στον αγώνα με την Ουντινέζε.

Οι φιλοξενούμενοι , αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρσι , κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Τζένοα αλλά δεν δείχνει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Εκτός έδρας έχει 2/2 ήττες μέχρι στιγμής. Το 2ο γκολ του Ντι Νατάλε κρατάμε από το προηγούμενο παιχνίδι που φαίνεται να βρίσκει τον καλό εαυτό του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Ουντινέζε αφού ο Ντι Νατάλε εκτός από αρχηγός , είναι και ουσιαστικά η μισή ομάδα!

Πρόβλεψη : Σε κάκιστη κατάσταση η Αταλάντα , μέτρια η Ουντινέζε. Θα το πάρουμε εκ του ασφαλούς με Χ2 (3,30 - 2,90) (ανοικτή διπλή).


Πρόταση :

Μίλαν - Σαμπντόρια             1 (1,60)

Κάλιαρι - Ίντερ                    2 (2,00) 

Αταλάντα - Ουντινέζε          Χ2 (3,30 - 2,90) (ανοικτή διπλή)

Ποντάρισμα : 4 μονάδες (άρα 8 από ανοικτή διπλή) 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή