Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Αρχίζει να ρολάρει σιγά σιγά η Λας Πάλμας......

10 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα, 4 στην Primera και 6 στην Segunda. Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα η βραδινή συνάντηση της Μπέτις με την Βαλένθια. Όσον αφορά τα χθεσινά η Μπαρτσελόνα έκανε πάλι τα τρελά της αφού κατάφερε ενώ κέρδιζε μέχρι το 80' με 2-0 ναι ισοφαριστεί από την Σεβίλλη στο 90' και να κερδίσει στην εκπνοή (94') με γκολ του Σάντσεζ. Στο παιχνίδι της Βασίλισσας τελικά είχαμε το over 3,5 όπως προβλέψαμε, με την Βιγιαρεάλ να σκοράρει δύο φορές.....


Μπέτις - Βαλένθια : Μετά τις 2 ήττες απο Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα και το 0-0 στην Εσπανιόλ έχει τρία συνεχόμενα εντός έδρας (μαζί με το Γιουρόπα την Πέμπτη). .... Απουσίες: Ρούμπεν Κάστρο (επιθετικός), Χουάν Κάρλος (εξτρέμ), Βερδού (μεσοεπιθετικός). Επιστροφές: Περκίς (στόπερ).

Μετά τον επώδυνο τρόπο που έχασε την 2η αγωνιστική απο την Εσπανιόλ έχασε και απο την Μπαρτσελόνα με 2-3 στο εντός έδρας παιχνίδι στο Μεστάγια. Την Πέμπτη παίζει εντός με την Σουόνσι για το Γιουρόπα Λιγκ. Απουσίες: Πιάτι (μεσοεπιθετικός), Βικτορ Ρουίς (αμυντικός), Αλκάσερ(φορ). Επιστροφές: ---


Σούμα: Ποιοτικές ομάδες και οι 2 με το σετ να είναι μοιρασμένο (2,62-3,30-2,62). Απο το χαμηλό goal/goal θα ρισκάρουμε και θα πάμε στο over 2,5 του 1,95.


Λας Πάλμας - Ρεάλ Χαέν: Κερδίζοντας 3-1 εκτός έδρας την Σαμπαντέλ προκρίθηκε στο κύπελλο και έβαλε σε δίλημμα τον κόουτς Λομπέρα μεταξύ της ενδεκάδας του πρωταθλήματος και αυτής του κυπέλλου. Πολύ καλή εμφάνιση και απο τους νεοαποκτηθέντες Απόνιο και Μασούντ. Απουσίες: Ατούμπα (βασικός μπακ), Ερνάν (μέσος) Επιστροφές: Ντέλεφ (στράικερ).

Η Χαέν πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας με 1-0 την Νουμάνθια εντός έδρας. Όλα τα παιχνίδια της φέτος είναι και over και goal/goal.  Απουσίες: Νίνο (αμυντικός). Επιστροφές: Νάντο (αμυντικός), Κεσάδα (μέσος)


Σούμα: Πολύ καλύτερη ομάδα η Λας Πάλμας και κάποια στιγμή αναμενόμενο είναι να αρχίσουν να σκοράρουν και με μεγαλύτερη ευχέρεια. Απο τον χαμηλό άσσο του (1,57) θα ρισκάρουμε με το over 2,5 στο 1,95.


Μούρθια - Αλαβές: Σχεδόν με κατεβασμένα τα χέρια ηττήθηκε στο μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου εκτός έδρας με την Χέρκουλες (2-0). Έπαιξε με 3 βασικούς ενώ ακόμα 2 μπήκανε στην συνέχεια ως αλλαγή. Απουσίες: Σάντσεθ (βασικός μπακ, αμφίβολος με διάστρεμμα), Ερνάν (μέσος) Επιστροφές: ---.

Η Αλαβές προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου με ένα γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων (94') κερδίζοντας με 1-0 την Σαραγόσα. Είχε αρκετές αλλαγές κι αυτή στην ενδεκάδα της χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει πλήθος ευκαιριών.  Απουσίες: Λαθάρο (βασικός μέσος), Λαμπόρδα (πολύτιμος επιθετικός), Μόρα (βασικός κεντρικός αμυντικός), Μπεομπίδε (μέσος), Γιάροσικ (αμυντικός, μεταγραφή ανέτοιμος ακόμα). Επιστροφές: ---


Σούμα: Το σήμα για φουλ άμυνα έδωσε ο κόουτς των φιλοξενούμενων εφιστώντας την προσοχή στην επιθετική γραμμή της Μούρθια. Τα κενά της Αλαβές καλύπτονται και με τα κενά της Μούρθια στην άμυνα πιστέυω ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα αμφίσκορο. Goal/goal στο 1,83.

Φιλική Συμβουλή : ---



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 985 μονάδες
Ποντάρισμα (15/09/2013):
Δυάδα:  Μπέτις - Βαλένθια                                                         over 2,5 (1,95)       
              Λας Πάλμας - Ρεάλ Χαέν                                               over 2,5 (1,95)
              Μούρθια - Αλαβές                                                          goal/goal (1,83)


Συνολική απόδοση : 6,95 Χ 20 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 965 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου