Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Με την πλάτη στο τοίχο ο Τζούκιτς στο Μεστάγια....

Για ένα παιχνίδι πάλι δεν βγήκε το παρολί μας αφού Εϊμπάρ και Μούρθια έμειναν στο 0. Επίσης δεν σημειώθηκαν τέρματα και στο Σοσιεδάδ - Μάλαγα αντιθέτως το κοντέρ έγραψε over 3,5 (4) στην αναμέτρηση της Ράγιο με την Μπαρτσελόνα ενώ και η Αλμερία μέχρι να φάει την κόκκινη επιβεβαίωνε την πρόβλεψη μας για επικράτηση..... Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές....





Σήμερα δεν θα πάμε με 3άδα αλλά με δύο 2άδες....

Θέλτα - Βιγιαρεάλ: Καλά τα πήγε στο νέο Σαν Μαμές την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Μπιλμπάο και παρ' όλο που προηγήθηκε έχασε τελικά με 3-2. Είχε πάντως την ευκαιρία και μετά το 1-1 να προηγηθεί εκ νέου λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου αλλά ο Βραζιλιάνος Σάρλες αστόχησε σε πέναλτι. Στο β' ημίχρονο πιέστηκε και δέχθηκε άλλα 2 γκολ. Απουσίες: Κρον Ντέλι (μέσος) και κάποιοι ακόμα μακροχρόνια απόντες. Επιστροφές: Αουρτενέτσε (βασικός αριστερός μπακ).

Ζόρισε όσο έπρεπε την Βασίλισσα την τελευταία αγωνιστική αποσπώντας έτσι ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με 2-2. Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα του Μαρθελίνο η οποία προηγήθηκε και ενώ θα μπορούσε να ζευγαρώσει τα τέρματά της δέχτηκε την ανατροπή από την Ρεάλ. Δεν είχε πει όμως την τελευταία της κουβέντα ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 στο 69' με τον Ντος Σάντος. Απουσίες: Φαρινός (έμπειρος χαφ) μακροχρόνια απών. Επιστροφές: ---

Σούμα: Σχετικά ισορροπημένο το σετ με ελαφρά κλίση προς την Βιγιαρεάλ αλλά γιατί να μπλέξουμε με σημείο από την στιγμή που υπάρχει και κόντρα παράδοση για τους φιλοξενούμενους (1-1-0). Over 2,5 στο 1,80.



Βαλένθια - Σεβίλλη: Δύσκολα τα πράγματα για τις νυχτερίδες αφού εκτός απο την απρόσμενη ήττα με 0-3 (έπαιζε με 10 από το 10') από την Σουόνσι στο Γιουρόπα Λιγκ στο Μεστάγια, μετράει 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα δεχόμενη μάλιστα 3 γκολ σε κάθε μια απο αυτές τις αναμετρήσεις. Η τελευταία μάλιστα με την Μπέτις (3-1) είχε ένα εφιαλτικό α' ημίχρονο (3-0). Ο Τζούκιτς δοκιμάζει συνεχώς νέα σχήματα προκειμένου να βρει την .... λύτρωση. Απουσίες: --- Επιστροφές: Ζοάο Περέιρα (δεξί μπακ).

Η Σεβίλλη κατάφερε να κάμψει την μαχητική Εστορίλ και να πάρει διπλό (1-2) στην Πορτογαλία ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Υπήρξε και ένα ελαφρύ ροτέισον πράγμα που ξεκούρασε μερικούς από τους βασικούς. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έχασε με 3-2 από την Μπαρτσελόνα αφήνοντας ωστόσο καλές εντυπώσεις. Απουσίες: Φάσιο (στόπερ), Καρίσο (στόπερ). Αμφίβολος ο Περότι (εξτρέμ). Επιστροφές: Ίσως χρησιμοποιηθούν οι Ρέγιες (εξτρέμ), Τσερνίσεφ (μπακ), Παρέχα (στόπερ).

Σούμα: Υπήρξε σκέψη καθώς έχει βάση και λόγω παράδοσης (4-0-5) αλλά και λόγω αγωνιστικής - ψυχολογικής κατάστασης των 2 ομάδων να προταθεί το Χ2 (1,85). Βαθμολογικά πάντως η Σεβίλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η Βαλένθια 3-4 θέσεις πιο ψηλά. Έχουν το ίδιο ενεργητικό αλλά η Βαλένθια έχει ένα περισσότερο στο παθητικό (5:9) (5:8). Ας τους αφήσουμε λοιπόν αφού είναι οριακό το ματς και για τον Τζούκιτς να βγάλουνε τα μάτια τους μόνοι τους. Over 2,5 στο 1,75 γιατί σίγουρα παρ' όλα τα προβλήματα θα πέσουνε κορμιά.



Χιρόνα - Λας Πάλμας: Η όπως πάντα υπνωτισμένη στο α' ημίχρονο Χιρόνα εμφανίστηκε στο β΄ μέρος και κατάφερε να κερδίσει την Λούγκο εκτός έδρας με 1-2. Αν και ισοφάρισαν στο 56' στάθηκαν τυχεροί σε 3-4 περιπτώσεις - ευκαιρίες της Λούγκο πετυχαίνοντας αυτοί το νικητήριο γκολ με πέναλτι στο 86'. Απουσίες: Σταθερά απο το καλοκαίρι έξω Ουρτάδο (αμυντικός μέσος), Χάντρο (μεσοεπιθετικός) Τσάντο (βασικός στράικερ) αμφίβολος. Επιστροφές: ---.

Την πρώτη της νίκη απέναντι στην Χαέν εντός έδρας με 1-0 πανηγύρισε η Λας Πάλμας χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της. Στο τελευταίο τέταρτο του α' ημιχρόνου ουσιαστικά ανέβασε απόδοση με το υπόλοιπο παιχνίδι να κινείται στην μετριότητα. Απουσίες: Νοκ αουτ ο Αράντα (στράικερ), Ατούμπα (βασικός αριστερός μπακ), Ερνάν (μέσος). Επιστροφές: ---.

Σούμα: Απο το σίγουρο goal-goal στο 1,72 (που προτείνω) θα επιλέξω το πιο ρισκαδόρικο σενάριο το να μπούνε πιο πολλά γκολ στο β' ημίχρονο στο 2,05.



Πονφεραντίνα - Χέρκουλες: Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης (0-1) απο μια δύσκολη έδρα όπως αυτής της Αλκορκόν. Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο σε ένα τετ-α-τετ στο β' ημίχρονο με τις υπόλοιπες περιπτώσεις να αφορούν μακρινά σουτ μιας και δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή η γηπεδούχος Αλκορκόν. Το γκολ η Πονφεραντίνα το πέτυχε στο 14΄. Απουσίες: Φόφο (βασικός μεσοεπιθετικός και αρχισκόρερ) άγνωστο εάν θα προλάβει, Σαούλ (μέσος). Επιστροφές: Σανταμαρία (βασικός γκολκίπερ).

Παρότι έχανε με 0-2 στο 70' απο την Μαγιόρκα κατάφερε με ένα κανονικό (79') και ένα αντικανονικό (88') γκολ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Έχασε αρκετές ευκαιρίες και βάσει εικόνας (όχι εξέλιξης) δικαιούταν το Χ. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που παίζει κλειστά αμυντικά δέχεται γκολ. Απουσίες: Εκτορ Φοντ (πολύτιμος μέσος), Χουάνμα Ορτίθ (αμυντικός) εκτός απο το καλοκαίρι. Επιστροφές: ---

Σούμα: Αρκετά καλά και σταθερά στέκεται η Πονφεραντίνα σε αντίθεση με την ιδιαίτερα ασταθή αλλά παρ' όλα αυτά ποιοτική Χέρκουλες. Πηγαίνοντας και με την παράδοση (2-0-0) πιστεύω ότι η Πονφεραντίνα δύσκολα ή εύκολα άλλη μια χρονιά θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Άσσος στο 2,05.


Φιλική Συμβουλή : Προσοχή στο μεσημεριανό παιχνίδι μπορεί να είναι φαβορί η Μπέτις αλλά η παράδοση είναι υπέρ της Γρανάδα (1-0-2), δεν είναι άσχημο το goal/goal. Κατά τ'άλλα πιστέυω πως δεν θα χάσουν Αλκορκόν και Σπ. Χιχόν.....



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 950 μονάδες
Ποντάρισμα (22/09/2013):
Δυάδα:  Θέλτα - Βιγιαρεάλ                                                        over 2,5 (1,80)       
              Βαλένθια - Σεβίλλη                                                       over 2,5 (1,75)


Συνολική απόδοση : 3,15 Χ 20 Μονάδες


Δυάδα:  Χιρόνα - Λας Πάλμας                                                 Ημίχρονο με τα 
                                                                                               περισσότερα γκολ: Β'  (2,05)       
              Πονφεραντίνα - Χέρκουλες                                         1 (2,05)


Συνολική απόδοση : 4,20 Χ 15 Μονάδες


Νέο υπόλοιπο: 915 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου