Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

5η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Lazio - Roma

Τέταρτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .





Το ματς που διαλέξαμε να προβλέψουμε σκορ, σκόρερ και αποτέλεσμα είναι το ντέρμπι της Ρώμης. Λάτσιο - Ρόμα την Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα . . .

Λάτσιο


Η Λάτσιο μέσα στον Ιανουάριο, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών τον Δεκέμβριο και καθώς ο Έντι Ρέγια ανέλαβε τα ηνία της ομάδας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Στο πρωτάθλημα μετράει ένα σερί πέντε αγώνων αήττητη (απολογισμός 3-2-0 στα πέντε ματς) γεγονός που την κατατάσσει στις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η Λάτσιο βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Έντι Ρέγια δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Μπίλια (χαφ), ενώ επιστρέφει ο Μαρκέτι (τερματοφύλακας).

Ρόμα 


Η Ρόμα μετά την ήττα από την Γιουβέντους έχει κάνει έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αποδεικνύοντας την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Την Τετάρτη κέρδισε την Νάπολι (με 3-2 εντός) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ακολουθεί ο επαναληπτικός την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Γκαρσιά δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα λέει το Ιταλικό ρεπορτάζ παρόλο που έχει μπροστά του στον επαναληπτικό στην Νάπολι. Πιθανόν μόνο οι Φλορένσι - Πιάνιτς να πάρουν τις θέσεις των Ναϊγκολαν και Λάζιτς.

Παράδοση


Τα τελευταία πέντε χρόνια: 2008-2009 (4-2), 2009-2010 (1-2), 2010-2011 (0-2), 2011-2012 (2-1), 2012-2013 (3-2).




Κανόνες


1. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα: 1 βαθμός
(πχ 1,Χ,2)

2. Για κάθε ακριβές σκορ: 3 βαθμοί
(πχ 2-0)

3. Για τον / τους σκόρερ: Από 3 βαθμούς αν βρεις το σωστό αποτέλεσμα και από 5 βαθμούς αν βρεις το ακριβές σκορ.
(πχ Οζίλ - Ζιρού, 5 + 5 = 10 βαθμοί)

Οι μάξιμουμ πόντοι που μπορείτε να κερδίσετε από τους σκόρερς είναι 15. Μπορείτε να προτείνετε μέχρι τρεις σκόρερ γενικά (έναν από την μία ομάδα και δύο από την άλλη ή τρεις από την μία ομάδα και κανέναν από την άλλη), ενώ αν το ακριβές σκορ που προβλέπεται είναι 1-0 θα δίνεται έναν μόνο σκόρερ.

Πόντους από τους σκόρερ θα κερδίζετε ακόμα και αν δεν βρείτε το σωστό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που ΔΕΝ βρείτε το σωστό αποτέλεσμα ΑΛΛΑ βρείτε τον / τους σκόρερ θα κερδίζετε 1 βαθμό για κάθε έναν.

Το ακριβές σκορ 0 - 0 θα δίνει 6 βαθμούς.

7 σχόλια: