Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένα σημείο σήμερα και ένα αύριο

Για άλλη μία εβδομάδα υπάρχουν παιχνίδια στην Αγγλία. Είναι αγώνες πρωταθλημάτων. Αγώνες οι οποίοι συμπληρώνουν την αγωνιστική. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν σχεδόν κάθε 3-4 μέρες αγώνες τελευταία, υπάρχουν ομάδες που προέρχονται από απραξία (λόγω αναβολών στα παιχνίδια τους).

Προσοχή χρειάζεται. Ας δούμε τις επιλογές μας για το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη . . .





Πρώτη επιλογή μου το διπλό της Χαρτεπουλ στο 3,50 μέσα στην Σάουθεντ. Η Χάρτεπουλ με τις δύο σερί νίκες που σημείωσε τελευταία δείχνει να ανεβαίνει κάπως. Δηλαδή δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι η Σάουθεντ. Η Σάουθεντ γενικότερα προβληματίζει τελευταία (1-3-2 απολογισμό). Κρατάω το διπλό της Χάρτεπουλ γιατί είναι σε καλύτερη κατάσταση τελευταία...

Δεύτερη και τελευταία επιλογή μου είναι ο άσσος της Τζίλιγχαμ στο 3,20 με την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ (αύριο). Βασικά σ' αυτή την επιλογή οδηγήθηκα για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η Σέφιλντ αύριο θα παίξει το έβδομο παιχνίδι της τον τελευταίο μήνα (είναι το έβδομο ματς γι' αυτήν από τις 18-1-2014 μέχρι αύριο). Και δεύτερον γιατί η Τζίλιγχαμ παρόλο που έχει καλύτερα αποτελέσματα (στο πρωτάθλημα της League One) από την Σέφιλντ δίνεται αουτσάιντερ (ο λόγος είναι οι δύο σπουδαίες προκρίσεις της Σέφιλντ στο FA Cup κόντρα σε Φούλαμ και Νότιγχαμ αντίστοιχα).

Βλέπω ότι η Τζίλιγχαμ έχει τρεις σερί νίκες εντός έδρας και η Σέφιλντ τρεις σερί ήττες εκτός έδρας. Βλέπω επίσης ότι η Τζίλιγχαμ έχει απολογισμό εντός 7-4-5 και η Σέφιλντ εκτός 1-3-10. Σε όλα αυτά βάζω όπως προείπα και την κούραση - από τα συνεχή ματς - της Σέφιλντ και καταλήγω στην επιλογή του άσσου.

Σκέφτηκα να επιλέξω και την ισοπαλία στο Νότιγχαμ - Λέστερ και να κάνω σύστημα 2-3 αλλά δίστασα. Δεν μου πάει καθόλου φέτος η Αγγλία. Κρατάω αυτά τα δύο ματς σε μονά και μία δυάδα.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 373,6 μονάδες
Κέρδη (11-2-2014):  -
Υπόλοιπο: 318,6 μονάδες
Ποντάρισμα (18-2-2014):

Μονά αποδεκτά
Σάουθεντ - Χάρτεπουλ 2 (3.50) Χ 18 μονάδες
Τζίλιγχαμ - Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ 1 (3.20) Χ 20 μονάδες
Δυάδα: Χάρτεπουλ - Τζίλιγχαμ (11.20) Χ 10 μονάδες

Συνολικό ποντάρισμα: 48 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 270,6 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου