Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι ειδήσεις της ημέρας

Πολλοί και σπουδαίοι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα αποτελέσματα όπως πάντα ποικίλλουν. Άλλωστε αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να μην είναι κανείς σίγουρος για τίποτα δηλαδή.

Ας δούμε όμως τις κυριότερες ειδήσεις που προέκυψαν από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο . . .





Η Μπαρτσελόνα πέρα από την ήττα της με 3-1 στην Ανοέτα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, πέρα από το γεγονός ότι έπεσε από την πρώτη θέση (η οποία πλέον ανήκει στην Ρεάλ) θα χάσει και τον Πικέ για δύο εβδομάδες. Ο λόγος είναι ένας μυικός τραυματισμός στην γάμπα.

Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς προκάλεσε με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε. Συγκεκριμένα είπε πως αν είχε παίξει στην Premier League θα την είχε καταστρέψει και ότι την τελευταία φορά που συνάντησε την Εθνική Αγγλίας (που παίζουν οι κορυφαίοι της Premier League) όλοι θυμούνται το σόου του Ζλάταν.

Εξάλλου, Βρετανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για τον Γκουντογκάν (αμυντικό χαφ της Ντόρτμουντ τον οποίο θαυμάσαμε όλοι πέρυσι αλλά φέτος εξαφανίστηκε λόγω τραυματισμού στην μέση όπως λένε ). Το ποσό που αναμένεται να δοθεί θα είναι υψηλό (ακόμα και πάνω από 30 Εκατομμύρια Ευρώ).

Η Τσέλσι, όπως γράφουν επίσης Βρετανικές εφημερίδες , επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Όχι, όμως ως παίκτη αλλά ως προπονητή των επιθετικών της. Οι υπεύθυνοι των μπλε γνωρίζουν ότι ο Αφρικανός είναι παίκτης - σημαία στην συνείδηση του κόσμου, αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα και θέλουν να τον επαναφέρουν αργότερα από ένα άλλο πόστο που θα βοηθήσει.

2 σχόλια:

  1. αναμενομενη η σφαλιαρα για την μπαρτσελονα , σε μια περιοδο που κερδιζε σχετικα ευκολα. Αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο.

    Ο Ιμπρα ενταξει ειναι ψωναρα , αλλα who cares? τετοια γκολ που βαζει , ο χαρακτηρας του περναει σε δευτερη μοιρα. Η κινηση με τον Ντρογκμπα θα ειναι καλη αν γινει , ενω δεν δινω πολλες πιθανοτητες στον γκουντογκαν να παει στην γιουναιτεντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πικε δεν παταει καλα φετος.. Αλλα οπως και να 'χει ειναι μεσα στους κορυφαιους και ο πιο αξιοπιστος στοπερ της Μπαρτσα, οποτε ειναι απωλεια.

    Λατρευω αυτες τις δηλωσεις του Ζλαταν. Ειναι Θεος ο τυπος.

    Ο Γκουντογκαν μεγαλη παικταρα αλλα δεν ξερουμε πως θα ειναι μετα απο τοσο σοβαρο τραυματισμο. Σιγουρα για αυτη τη Μαν Γιουν θα ειναι σπουδαια προσθηκη.

    Καταπληκτικη κινηση θα ειναι και της Τσελσι για τον Ντρογκμπα. Ετσι πρεπει να κανουν ολες οι ομαδες. Να αξιοποιουν τους θρυλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή