Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Με μια δυάδα διημέρου στην Γαλλία

Στην Γαλλία ήδη ξεκίνησε (από χθες, Παρασκευή) η 25η αγωνιστική. Η Παρί πλέον έχει πάρει ένα προβάδισμα οκτώ βαθμών (έστω και με έναν αγώνα περισσότερο) και δείχνει να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πάνω από όλους τους άλλους εκεί.

Πολύ δύσκολα παιχνίδια για πρόβλεψη διεξάγονται αυτή την αγωνιστική στην Γαλλία και καλό είναι να εξετάσουμε τις επιλογές μας σε "βάθος διημέρου" (Σάββατο και Κυριακή) και να μην "τραβήξουμε από τα μαλλιά" τις επιλογές του Σαββάτου . . .





Την προηγούμενη αγωνιστική δεν υπήρχαν προγνωστικά από την Γαλλία και αυτό γιατί δεν μου άρεσε κανένα σημείο. Στην Γαλλία μετράμε δύο σερί στοιχηματικές ήττες και αυτή την αγωνιστική θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες.

Ας δούμε τις επιλογές μας για το διήμερο . . .

Το Σαββατόβραδο επιλογή μου θα είναι ο άσσος της Νις στο 2,20 κόντρα στην Ναντ. Η Νις, μπορεί να μην συνέχισε το σερί που είχε φτιάξει στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου (ακόμα και μετά την διακοπή των εορτών) όμως εντός έδρας είναι αποτελεσματική και ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Γαλλία.

Η Ναντ από την άλλη "ξεφούσκωσε". Ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα κάπου την πήρε η "κάτω βόλτα". Εκεί που ήταν από τις πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας, τώρα έφτασε στο σημείο να μην σκοράρει καν εκτός (στα τρία τελευταία εκτός δεν σκόραρε). Πέρα από αυτό, η Ναντ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Δείγμα κακής αγωνιστικής κατάστασης. Συν τοις άλλοις απόψε δεν θα έχει τον πρώτο σκόρερ της από ότι λένε τα ρεπορτάζ (τον Τζόρτζεβιτς).

Δεύτερη και τελευταία επιλογή μου για να σχηματίσω την δυάδα μου στην Γαλλία είναι το γκολ γκολ στην αναμέτρηση Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής. Δύο ομάδες φέτος που δεν κλείνονται παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν. Η Σεντ Ετιέν εντός έδρας συχνά σκοράρει και πάνω από δύο γκολ ενώ και η Μαρσέϊγ εκτός έδρας συνηθίζει να πετυχαίνει γκολ.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 951,80 μονάδες
Κέρδη (2-2-2014): - μονάδες
Υπόλοιπο: 951,80 μονάδες
Ποντάρισμα (15-2-2014):

Δυάδα: Νις - Σεντ Ετιέν γκολ γκολ (4.40) Χ 17.5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 17,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 934,30 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου