Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η υπόθεση του Roberto Soldado

Μία ακόμη μεταγραφή δείχνει να λαμβάνει "σάρκα και οστά". Ο λόγος για τον Ισπανό επιθετικό της Βαλένθια, Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία βρίσκεται πολύ κοντά στην Αγγλική Τότεναμ.

Φυσικά, δεν μιλάμε για ποσά που δόθηκαν για το τους Φαλκάο, Καβάνι ή ποσά που δίνονται για τον Γκάρεθ Μπέϊλ. Παρόλα αυτά ο Σολδάδο "πολιορκείται" εδώ και καιρό από την Λονδρέζικη Τότεναμ και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα της συμφωνίας . . .

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η Τότεναμ προσπαθεί να αποσπάσει το "ναι" της διοίκησης της Βαλένθια για την μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού. Αρχικά έκανε πρόταση περίπου 22-23 Εκ. Ευρω η οποία απορρίφθηκε. Σύμφωνα όμως με τα Ισπανικά μέσα η Τότεναμ δείχνει διατεθειμένη να καλύψει την τελική ρήτρα του παίκτη που αγγίζει τα 30 Εκ. Ευρώ.

Φυσικά, οι δύο ομάδες δεν ήρθαν σε συμφωνία ακόμα. Απλά τα ρεπορτάζ αναφέρουν την επιθυμία της Τότεναμ να εντάξει στο δυναμικό της, τον Σολδάδο. Στις επόμενες μέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Όσων αφορά τον Ρομπέρτο Σολδάδο τα πράγματα είναι απλά. Όποιος παρακολουθεί στενά το Ισπανικό πρωτάθλημα γενικότερα πέρα από την Ρεάλ και την Μπάρτσα θα γνωρίζει ότι μιλάμε για έναν από τους πιο ολοκληρωμένους επιθετικούς της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης.

Σολδάδο και Νεγρέδο είναι τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι επιθετικοί της Ισπανίας. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο είναι περίπτωση επιθετικού περιοχής, ο οποίος έχει τρομερή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα. Είναι δεινός σκόρερ και εξαιρετικά επικίνδυνος.

Προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές με την φανέλα της Βαλένθια. Την σαιζόν 2010-2011 είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 18 γκολ. Την σαιζόν 2011-2012 είχε 32 συμμετοχές και 17 γκολ. Και πέρυσι, την σαιζόν 2012-2013 είχε 35 συμμετοχές και 24 γκολ.

Επίσης έχει παραστάσεις από Champions League και Europa League. Αν τελικά η Τότεναμ καταφέρει να τον αποκτήσει θα πρόκειται για μία σπουδαία προσθήκη που την ανεβάζει επίπεδο επιθετικά.

3 σχόλια:

  1. πολυ καλος παικτης πραγματι , αλλα και η βαλενθια φετος θα αγωνιστει στο τσαμπιονς λιγκ και θα θελει να κρατησει τους καλους της παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε συ. Δεν θα παιξει τσαμπιονς λιγκ.

    Μπαρτσα-Ρεάλ-Ατλετικο και Σοσιεδαδ θα παιξουν τσουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γραψε λαθος τοτε... σ αυτην τη περιπτωση καλυτερα να παει τοτεναμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή