Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Οι μεγαλύτερες ανάγκες των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης PART 2

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο έχουμε το δεύτερο μέρος με τις μεγαλύτερες μεταγραφικές ανάγκες μεταξύ των μεγαλύτερων club στην Ευρώπη. Πάμε να τις δούμε.







Μίλαν: Η Μίλαν είναι σίγουρο πως καταρχήν θέλει προπονητή, και μετά σίγουρα θέλει τουλάχιστον 4-5 εντεκαδάτες μεταγραφές για να μπορέσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πληρότητα στο ρόστερ έχει, όμως υστερεί σε ποιότητα και προσωπικότητα. Το μεγαλύτερο δε κενό είναι στην επίθεση, όπου χρειάζεται μια σεντερφοράρα που να τα παστελώνει.

Ιντερ: Το ίδιο ίσχυει και για την έτερη ομάδα του Μιλάνου. Για να αναγεννηθεί από τις στάχτες της (τα τελευταία χρόνια αμφότερες οι τεράστιες ομάδες περιορίζονται σε ρόλο κομπάρσου) θέλει και αυτή μπόλικες μεταγραφές σε όλες τις γραμμές. Κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη ανάγκη εντοπίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Έχει έναν μόλις καθαρόαιμο και αυτός κάτω του μετρίου (Τζόναθαν) και αναγκάζονται να παίζουν εκεί παίκτες που δεν είναι η φυσική τους θέση.

Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές οπότε δεν γίνεται να πούμε τίποτα.

Ρεάλ: Η Ρεάλ είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί ένα αμυντικό-κεντρικό χαφ. Ο Μόντριτς έχει αρχίζει να βγάζει συνεχόμενους τραυματισμούς, ο Λούκας Σίλβα είναι άπειρος ακόμα, ο Κεντίρα θα φύγει, ο Ιγιαραμέντι είναι ανεπαρκής και ο Κρόος δεν είναι εξωγήινος για να βγάζει μόνος του 60 ματς το χρόνο.

Ατλέτικο: Η Ατλέτικο πιστεύω πως και αυτή θα χρειαστεί ένα 8άρι που να ταιριάζει στο παιχνίδι της. Σκύλος, τρεξίματα, αλλά να μπορεί να μοιράσει και παιχνίδι και να προσφέρει και στο σκοράρισμα. Έχει έλλειψη βάθους στη συγκεκριμένη θέση.

Μπάγερν: Ανανέωση στα εξτρέμ χρειάζεται η Μπάγερν. Ρόμπεν και Ριμπερί έχουν μεγαλώσει πλέον και βγάζουν συνέχεια τραυματισμούς, και από εκεί και πέρα δεν έχει κάποιον αντάξιο αυτών για να συνεχιστεί η παράδοση στα εξτρέμ.

Ντόρτμουντ: Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις, άρα και πολλές μεταγραφές. Εγώ πάντως πιστεύω πως η πρώτη θέση που θέλει μεταγραφή είναι στα στόπερ, καθώς ο Σούμποτιτς διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ο Χούμελς θα φύγει, ο Σωκράτης παίζει πιο πολύ δεξιά και ο Γκίντερ δεν είναι έτοιμος ακόμα.

Βόλφσμπουργκ: Ένα σέντερ φορ επιπέδου θέλει η Βόλφσμπουργκ για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της επόμενης χρονιάς. Η δαιμονιώδη φόρμα του Μπας Ντοστ δεν θα κρατήσει για πάντα και ο Μπέντνερ έχει καταντήσει κινούμενο ανέκδοτο.

Παρί Σ.Ζ.: Η Παρί έχει τέτοια ποσότητα και ποιότητα στο ρόστερ της που όλα θα κριθούν από τις αποχωρήσεις. Αν υπολογίσουμε ότι σχεδόν σίγουρα οι Καβάνι και Λαβέτσι θα αποχωρήσουν, τότε μάλλον θα χρειαστεί μία μεταγραφή εξτρέμ.



Σημείωση: Για τον επόμενο μήνα τα άρθρα θα είναι πολύ περιορισμένα λόγω περιόδου εξετάσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου