Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τι έγινε μεσοβδόμαδα στο Champions και στο Europa League 12-13-14/05/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Παρασκευή μετά απο εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έτσι και σήμερα θα δούμε τι έγινε στο Champions League και στο Europa League, με τους ημιτελικούς να τελείωσαν και τα ζευγάρια των τελικών να έχουν πλέον διαμορφωθεί!







CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 3-2: Η Μπάγερν κατάφερε να νικήσει σε ένα ματς με 2 ανατροπές, όμως πλήρωσε και πάλι τις απουσίες που είχε και το κακό τέταρτο στο τελευταίο μέρος του πρώτου αγώνα. Την Τρίτη βέβαια ήταν πολύ ανώτερη των μπλαουγκράνα και θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ, όμως ο Γκουαρδιόλα έκανε πολύ κακή διαχείριση του ματς. Η Μπάγερν προηγήθηκε με τον Μπενάτια, η Μπάρτσα πέρασε μπροστά με 1-2 με 2 γκολ του Νεϊμάρ, όμως οι Βαυαροί πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ των Μίλερ και Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ-Γιουβέντους 1-1: Η Γιουβέντους παρότι στην αρχή μπήκε ανοιχτά, μόλις δέχτηκε το γκολ στο 23' από πέναλτι που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν, και εκτέλεσε εύστοχα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στη συνέχεια έπαιξε πολύ έξυπνα και δυσκόλεψε τη Ρεάλ. Οι μερένχες από τη μεριά τους, έχοντας το άγχος, όποτε προσπαθούσαν να βρουν δίχτυα αστοχούσαν, και ειδικά ο Μπέιλ που ήταν τραγικός. Αυτο έγινε σε όλο το παιχνίδι. Η Γιούβε χάρη στο γκολ του Μοράτα (σκόραρε και πάλι κόντρα στην παλιά του ομάδα) πήρε την πρόκριση στον τελικό, σφραγίζοντας την οριστική επιστροφή μιας πολύ βαριάς φανέλας στα ευρωπαϊκά σαλόνια υψηλοτάτου επιπέδου!



EUROPA LEAGUE

Φιορεντίνα-Σεβίλλη 0-2: Επίδειξη δύναμης από τη Σεβίλλη και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα, αφού παρότι οι βιόλα είχαν καθολική υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι Σεβιγιάνοι πέτυχαν 2 γκολ (Μπάκα, Καρίτσο οι σκόρερ) και με συνολικό υπέρ τους σκορ 5-0 προκρίθηκαν στον τελικό και πάνε ολοταχώς για 2ο συνεχόμενο τρόπαιο!

Ντνίπρο-Νάπολι 1-0: Ολοκλήρωσε το θαύμα η Ντνίπρο, που συνεχίζει να τρελαίνει την Ευρώπη! Άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή της, με ασταμάτητο τρέξιμο και πρέσιγνκ, περιόρισε πολύ την ανώτερη ποιοτικά Νάπολι, και χάρη σε γκολ του Σελέζνιοφ (ο ίδιος είχε πετύχει και το γκολ της ισοφάρισης μέσα στη Νάπολι) στο 58' πήρε τη νίκη και την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου