Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Jimlaw: Με Νιουκάστλ και Άστον Βίλα

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier Αγγλίας απόψε. Με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Οι "μεγάλοι" έχουν θεωρητικά "βατά" παιχνίδια.. Παρόλα αυτά στην Αγγλία ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι.

Προσωπικά θα σταθώ σε δύο σημεία. Ως συνήθως μεγάλα σε απόδοση. Παρακάτω τα αναφέρω και επιχειρηματολογώ . . .





Πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό της Άστον Βίλα στο 5,25 μέσα στην Σάουθαμπτον. Η Άστον Βίλα εκτός έδρας είναι επικίνδυνη ομάδα. Και αυτό διότι είναι από τις ομάδες της κατηγορίας που έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Δηλαδή, δεν θα ανοιχτούν . . . Θα περιμένουν τον αντίπαλο, θα αμυνθούν και θα τον χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Γι' αυτό και πάντα όταν έχω ομάδες όπως η Άστον Βίλα σε τόσο μεγάλη απόδοση εκτός έδρας, πάντα κοιτάω το διπλό . . .

Φυσικά, πάω να σπάσω το αήττητο της Σάουθαμπτον. Και γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο ματς. Προσωπικά θα ρισκάρω γιατί πιστεύω ότι αξίζει . . .

Δεύτερη επιλογή μου το διπλό της Νιουκάστλ στο 3,50 μέσα στην Σουόνσι. Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Νιουκάστλ. Η ομάδα μετράει τέσσερις σερί νίκες, έχει βρει ρυθμό, οι παίκτες δείχνουν ότι "έπιασαν" χημεία μεταξύ τους, η "Γαλλική παροικία" αρχίζει να δείχνει τα δόντια της και ο προπονητής της αισθάνεται περίφημα. Όπως και ο κόσμος.

Η Σουόνσι, δείχνει να χάνει "καύσιμα" από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Premier League. Ενώ έχει το υλικό ακόμα και να κυνηγήσει μία Ευρωπαϊκή θέση, δείχνει ανήμπορη (τουλάχιστον μέχρι τώρα) να το πετύχει. Τελευταία αγωνίζεται σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Φανταστείτε, ότι από τις 23/11 μέχρι σήμερα 4/12 (μέσα σε 12 μέρες) δίνει το τέταρτο παιχνίδι της. Ένα κάθε τρεις μέρες.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 488,15 μονάδες
Κέρδη (30-11-2013): 69 μονάδες
Υπόλοιπο: 557,15 μονάδες
Ποντάρισμα (4-12-2013):

Μονά αποδεκτά
Σάουθαμπτον - Άστον Βίλα 2 (5.25) Χ 13.5 μονάδες
Σουόνσι - Νιουκάστλ 2 (3.50) Χ 20 μονάδες
Δυάδα: Άστον Βίλα - Νιουκάστλ (18.38) Χ 7.5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 41 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 516,15 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου