Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Να διευρύνει το σερί της η Μονακό

Με την Σεντ Ετιέν να κερδίζει την Μονπελιέ εκτός έδρας χθες βράδυ, ξεκίνησε η 18η αγωνιστική στην Γαλλία. Υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια (Λυών - Μαρσέϊγ το βράδυ της Κυριακής και Ρεν - Παρί σήμερα το απόγευμα).

Όμως υπάρχουν πολύ χαμηλές αποδόσεις στις ομάδες που δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι οι αντίπαλοί τους, αυτή την αγωνιστική στην  Γαλλία. Για παράδειγμα η Μπορντό και η Λίλ έχουν προβάδισμα κόντρα σε Βαλανσιέν και Μπαστιά αντίστοιχα. Όμως οι αποδόσεις του 1,60 και του 1,45 είναι αντι - στοιχηματικές . . .





Το ίδιο και η Λοριάν με τις τέσσερις σερί νίκες της. Αντιμετωπίζει την πολύ κακή Αζαξιό εκτός έδρας και η απόδοση του διπλού είναι στο 2,05. Ε, όχι... Τι έγινε ξαφνικά η Λοριάν ; ; ; Ατλέτικο Μαδρίτης ή Άρσεναλ ; ; ;

Γενικότερα οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές και η μελέτη παρόλο που καταλήγει σε σημεία φρενάρεται από αυτές τις κακές - χαμηλές αποδόσεις. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε . . .

Πρώτη επιλογή μου το γκολ γκολ στον αγώνα Ρεν - Παρί στο 1,91σήμερα στις 18:00 . . . Η Ρεν, αντλεί δύναμη από την έδρα της και σκοράρει συνεχώς. Μέχρι τώρα μόνο σε ένα ματς δεν σκόραρε εντός (με την Λιλ). Η Παρί δεν θέλει συστάσεις. Είναι ένα κλικ πάνω από όλες τις άλλες ομάδες στην Γαλλία. Θεωρώ ότι ένα γκολ θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επίσης, κρατάω το γκολ γκολ στην αναμέτρηση Ναντ - Τουλούζ στο 2,00 . . . Η Ναντ, σκόραρε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της με εξαίρεση τα ματς με τις ομάδες των υψηλότερων βαθμολογικών στρωμάτων (Μονακό - Λίλ). Η Τουλούζ έχει σκοράρει σε δύσκολες έδρες (Μπαστιά, Λυών, Σεντ Ετιέν) και είναι σε θέση να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ απόψε...

Πέρα από αυτά τα δύο ειδικά στοιχήματα, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει η Νις. Φυσικά η απόδοση είναι χαμηλή (1.75) για ομάδα που μετράει επτά σερί ήττες. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια δεδομένα που παίζουν τον ρόλο τους. Η Σοσό είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι τώρα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 0-1-8, έχει δεχτεί (στα εκτός) τρεις φορές πέντε γκολ και μια φορά τέσσερα γκολ. Και η Νις, δεν γίνεται να πέσει κιόλας. Το υλικό της δεν είναι για εκεί που βρίσκεται τώρα. Πιστεύω ότι παρά την χαμηλή απόδοσή της σήμερα θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να κερδίσει.

Τέλος, βλέπω την Μονακό φορμαρισμένη. Μετρά τρεις σερί νίκες και δείχνει να συνέρχεται μετά από την μικρή περίοδο κοιλιάς που πέρασε πριν λίγο καιρό. Η Γκινγκάμπ σαν να έχασε την αρχική της φρεσκάδα, σαν να έχασε την σταθερότητά της. Η απόδοση του διπλού δεν μου αρέσει (κάπου στο 2,00 το ήθελα). Επειδή όμως πιστεύω το διπλό της Μονακό θα το χειριστώ αλλιώς. Θα το παίξω 2 ημίχρονο/2 τελικό και Χ ημίχρονο/2 τελικό.. Θεωρώ ότι η Μονακό δεν θα μείνει πίσω στο σκορ από το ημίχρονο και θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο μέρος.

Επίσης, έχω σημειωμένα δυο ειδικά στοιχήματα . . . Το γκολ γκολ της Λυών και το no goal της Μαλίν στο Βέλγιο . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 894,51 μονάδες
Κέρδη (7-12-2013): 40,92 μονάδες
Υπόλοιπο: 935,43 μονάδες
Ποντάρισμα (14-12-2013):

Δυάδα: Ρεν γκολ γκολ - Ναντ γκολ γκολ (3.82) Χ 15 μονάδες
Δυάδα 2: Νίς - Μονακό 2 ημίχρονο/2 τελικό (5.02) Χ 13 μονάδες
Δυάδα 3: Νίς - Μονακό  Χ ημίχρονο/2 τελικό (7.88) Χ 8 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 36 μονάδες
Νέο υπόλοιπο:  899,43 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου