Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Geobet: Με την πλάτη στον τοίχο ο κόουτς Ολτρα της Μαγιόρκα...

Την τελευταία φορά που ποντάραμε μας έκατσε η 3άδα του ρίσκου και όχι η πιο "ακίνδυνη" 2άδα. Δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ η Σαραγόσα παρόλο που πίεσε προς το τέλος. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις 4 συναντήσεις των Ευρωπαίων της Primera και 3 για την Segunda. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις προτάσεις μας.....







Σοσιεδάδ - Θέλτα: Ασθμαίνοντας συνεχίζει να ανηφορίζει η Σοσιεδάδ προσπαθώντας να κρατήσει και τα 2 καρπούζια (Ευρώπη, Πρωτάθλημα) κάτω απο την ίδια μασχάλη! Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 5-1 (ημίχρονο 4-0) από την Βασίλισσα. Επιστρέφει ο κεντρικός μέσος Πάρδο ενώ στους σταθερά τραυματίες Γρανέρο (χαφ), Εστράδα (δεξί μπακ) προστέθηκε και ο κεντρικός χαφ Ελουστόντο. Η Θέλτα από την άλλη εμφανίζεται πιο δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια της (Μάλαγα στον αλησμόνητο κουβά με 0-5 και Σεβίλλη 0-1). Στο τελευταίο πάντως εντός έδρας εξάποντο αγώνα για την παραμονή έχασε 0-2 από την Ρ. Βαγιεκάνο. Επιστρέφουν ο πολυσύνθετος αμυντικός Αουρτενέτσε  και ο χρήσιμος Αργεντινός στόπερ Καμπράλ. Εκτός ο ανασταλτικός χαφ Μπόρχα Ουμπίνια.

Σούμα: Κακά τα ψέμματα με τις επιδόσεις της Θέλτα εκτός έδρας αξίζει η κόντρα του Χ2 αλλά επειδή η Σοσιεδάδ δεν είναι ούτε Μάλαγα ούτε Σεβίλλη ας πάμε καλύτερα με το συντηρητικό goal/goal στο 1,61.

Μαγιόρκα - Αλαβές: Παρ'ότι το πάλεψε μέσα στη Λα Κορούνια παίζοντας και με 10 από το 28' βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 32'. Μείωσε στο 48' και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά κάπου στο 54' έγινε και το 3-1. Σε δύσκολη θέση ο κόουτς Ολτρα. Τιμωρημένος ο εσχάτως βασικός κεντρικός αμυντικός Ζερομέλ, ο αμυντικός μέσος Τόμας Πάρτεϊ και ο μεσοεπιθετικός Αλφαρο, τραυματίας επίσης και ο πολύτιμος μέσος Μαρτί. Η Αλαβές "προσπάθησε" πολύ να φέρει το Χ στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με την Ουέλβα (3-3). Παρ'ότι προηγήθηκε η Ουέλβα με 0-1 με δυο αντεπιθέσεις πέρασε μπροστά στο σκορ η Αλαβές και εκεί που στο 49' έγινε το 3-1 και εξαφανίστηκε η φιλοξενούμενη με δύο και μοναδικές σχεδόν επιθέσεις στο 83' και στο 88' έφερε το ματς στα ίσια διαμορφώνοντας το τελικό 3-3. Εκτός ο βασικός δεξιός μεσοεπιθετικός Γκουζμάν ενώ σταθερά λείπουν αμυντικός Μεδίνα και ο στράικερ Λαμπόρδα.

Σούμα: Με αμυντικά κενά και τον κόουτς Ολτρα να πειραματίζεται στην κεντρική και αμυντική γραμμή της Μαγιόρκα από την μια και της εύκολα δέχομαι και τρώω goal Αλαβές από την άλλη πάμε με ρίσκο στο over 2,5 του 2,05. Για πιο συντηρητικά υπάρχει και το goal/goal στο διόλου ευκαταφρόνητο 1,83.

Φιλική Συμβουλή: Με τον Μέσσι απών και την Μπαρτσελόνα όχι και στα καλύτερα της αξίζει ένα με ένα μικρό ρίσκο το 2-3 γκολ στο παιχνίδι της με την Γρανάδα η οποία σκοράρει επίσης με δυσκολία. Επίσης αλώβητες πιστεύω μπορεί να φύγουνε Νουμάνθια και Λας Πάλμας απο Ρεάλ Β και Μπαρτσελόνα Β αντίστοιχα μιας και δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους οι γηπεδούχοι. Η Ρεάλ Β' έχει σχεδόν όλους τους βασικούς αμυντικούς εκτός ενώ και η φλυαρία της Μπαρτσελόνα Β' που εξακολουθεί να δέχεται εύκολα γκολ δεν λέει να σταματήσει.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 989,5 μονάδες
Ποντάρισμα (23/11/2013):
Δυάδα:  Σοσιεδάδ - Θέλτα                                   goal/goal (1,61)
              Μαγιόρκα - Αλαβές                                over 2,5 (2,05)

 Συνολική απόδοση : 3,3 Χ 20 Μονάδες

και με λίγο πιο ρίσκο

Δυάδα:  Αλμερία - Ρ. Μαδρίτης                            Combos 2 και over 3,5 (2,20)
                Ατλ. Μαδρίτης - Χετάφε                         τελικό σκορ 3-1 (12,00)
               
Συνολική απόδοση : 26,4 Χ 5 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 964,5 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

3 σχόλια:

  1. Ωραίος Γιώργαρε...

    Τα πας πάρα πολύ καλά φίλε...

    Η δυάδα και το combos ήταν ωραία σημεία...

    Ξανά μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Jim πάντα τέτοια για όλους μας ελπίζω και σε σένα να γυρίσει η Βρετανία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χθες έγινε κάτι στην βρετανία..

    μακαρι να είναι σήμα για το μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή