Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μία επιλογή από την Γαλλία

Δέκατη τρίτη  αγωνιστική στο Γαλλικό Πρωτάθλημα. Την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα λόγων των μπαράζ των Εθνικών ομάδων για το μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πλέον στην βαθμολογία του Γαλλικού Πρωταθλήματος, η Λίλ μπήκε ανάμεσα στην Παρί και την Μονακό και έτσι προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ας περάσουμε όμως να δούμε και τις επιλογές μας για το Σάββατο.

Δεν μου άρεσε (στοιχηματικά) το πρόγραμμα ούτε στην Γαλλία, αλλά ούτε και στο Βέλγιο. Μόνο μία επιλογή τελικά έκανα. Άλλωστε έχουμε ακόμα πολλές αγωνιστικές μπροστά μας. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Η επιλογή μου, λοιπόν είναι το διπλό της Ρέμς στο 4,20 μέσα στην Λοριάν. Η Λοριάν στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, έχει μόλις μία νίκη. Εν ολίγοις, έχει απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες. Στα τελευταία τρία εντός έδρας έχει ισάριθμα αποτελέσματα (μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα). Σε γενικές γραμμές πραγματοποιεί κακή πορεία η Λοριάν.

Από την άλλη πλευρά η Ρέμς βρίσκεται σε ανοδική φάση. Μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και αν λάβουμε υπόψιν μας, την επικράτησή της στο League Cup την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μονακό, τότε ενισχύεται η ανοδική της φάση. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε έξι αγώνες πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολα χάνει δηλαδή.

Η πτωτική πορεία της Λοριάν σε συνδυασμό με την ανεβασμένη τελευταία Ρέμς, η οποία μας δείχνει ότι εκτός έδρας παίζει για το αποτέλεσμα με οδηγούν στην επιλογή του κατά την γνώμη μου μεγάλου (σε απόδοση) διπλού του 4,20...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 987,11 μονάδες
Κέρδη (3-11-2013): -
Υπόλοιπο: 987,11 μονάδες
Ποντάρισμα (9-11-2013):
Μονό αποδεκτό
Λοριάν - Ρέμς 2 (4.20) Χ 16,5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 16,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 970,61 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου