Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Συμπεράσματα από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Ολοκληρώθηκε και η 4η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, και το betgrass σας παρουσιάζει συνοπτικά ολίγα συμπεράσματα που έχουμε βγάλει με την μέχρι στιγμής εικόνα των ομάδων.










Η Γιούβε θέλει ψωμιά ακόμα για να διεκδικήσει την κούπα

Την περσινή χρονιά, αλλά και γενικά τα τελευταία 2,5 χρόνια με την εξαιρετική ανοδική πορεία της στην Ιταλία, έδωσαν σε όλους τους ποδσοφαιρόφιλους ότι φέτος η Γιούβε θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους. Όπως, φάνηκε, ωστόσο, έχει να φάει ψωμιά ακόμα για να ονομάζεται διεκδικήτρια, καθώς είναι ασταθέστατη μέχρι στιγμής.

Η Μαν Σίτι φέτος θα πάει ψηλά

Το είχα πει και στην αρχή της χρονιάς. Η Σίτι φέτος έχει ένα από τα 4-5 καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη και έναν εξαιρετικό προπονητή, και έχει θέσει βάσεις για κάτι εξαιρετικό σε Αγγλία και Ευρώπη. Η πορεία της μέχρι τώρα με δικαιώνει και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει έτσι.

Η Τσέλσι έχει αποκτήσει σταθερότητα

Παρά την αστάθεια στις πρώτες εβδομάδες, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει τα πατήματά της, ξέρει να κερδίζει παιχνίδια και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία 8 ματς σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 7 νίκες, με τις 4 από αυτές να έχουν έρθει με πολύ δύσκολους αντιπάλους (Άρσεναλ, Μαν Σίτι, Σάλκε 2). Αν συνεχίσει έτσι θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της.

Ο Νεϊμάρ ταιριάζει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα

Αν θυμάστε είχαμε γράψει σε αυτό το blog στις 3 Απριλίου ότι η καλύτερη επιλογή για τον Νεϊμάρ θα ήταν με διαφορά η Μπαρτσελόνα. Και με δικαίωσαν απόλυτα οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τους μπλαουγκράνα. Έχει προσδώσει νέο αίμα στην επιθετική γραμμή της Μπάρτσα, δίνοντας το κάτι παραπάνω από τους απλά πολύ καλούς εργάτες για τον Μέσι, Αλέξις και Πέδρο, βάζει γκολ, συνεργάζεται και φαίνεται ότι μία νέα μεγάλη βραζιλιάνικη σελίδα έχει ανοίξει για τη Μπάρτσα, μετά τους Ρονάλντο, Ρομάριο, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο.


1 σχόλιο:

  1. Ωραίος Νικ...

    Σύντομος και περιεκτικός...

    Για την Γιούβε συμφωνώ απόλυτα φίλε... Βασικά χρειάζεται μερικούς παίκτες (όχι πολλούς) που να την ανεβάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Γιατί τώρα δεν είναι ούτε επιπέδου Μπάγερν, ούτε Μπάρτσα για παράδειγμα.

    Η Μαν Σίτι είναι ερωτηματικό για μένα. Έχει πρόβλημα εκτός έδρας. Αυτό που θα πω πάντως είναι ότι καλό "μαγειρεύεται" εκεί πέρα...

    Η Τσέλσι, θεωρώ ότι χρειάζεται χρόνο. Είναι οφθαλμοφανές ότι οι περισσότεροι παίκτες της στα χέρα του Ζοσέ έχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης (Αζάρ, Όσκαρ, Σούρλε, Ντεμπά Μπα ακόμα και ο Ραμίρες)...

    Η Μπάρτσα φαίνεται ότι θα διατηρηθεί σε κορυφαίο επίπεδο. Πέρυσι μετά τα 7 γκολ σε δύο ματς από την Μπάγερν, όλοι έλεγαν για το τέλος αυτής της ομάδας. Φαίνεται ότι τους διαψεύδει. Για να δούμε στο τέλος τι θα κάνει. Και όταν λέω τέλος, εννοώ ημιτελικά άντε και προημιτελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή