Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Geobet: Με την φόρμα της Θέλτα.....


Συνεχίστηκαν και εχθές τα "ανάποδα" αποτελέσματα στην Primera Division με την Αλμερία να κερδίζει 0-1 την Οσασούνα εκτός έδρας και την Γρανάδα να επικρατεί 3-1 της Μάλαγα στο Λος Καρμένες. Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 συναντήσεις για την Primera και 5 για την Segunda....




Θέλτα - Βαγιεκάνο: Για 3η φορά έφυγε με τους 3 βαθμούς από τα χώματα της Ανδαλουσίας (Μπέτις, Μάλαγα οι προηγούμενες) η Θέλτα κερδίζοντας με 0-1 την Σεβίλλη. Αν και ήτανε καλή και δημιούργησε ευκαιρίες από την αρχή του παιχνιδιού χρειάστηκε ένα χοντρό λάθος απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 47' προκειμένου να σκοράρει. Παρότι δέχθηκε πίεση κατάφερε και κράτησε το 0 στην άμυνα. Απουσίες: Αουρτενέτσε (μπακ) Επιστροφές: Κόστας (στόπερ).

Η Βαγιεκάνο πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο απο την Βασίλισσα χάνοντας με 2-3. Τα δύο γκολ της προήλθαν απο εύστοχα πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιέρα (53', 55'), πίεσε και περαιτέρω μετά την μείωση του σκορ αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Απουσίες: Αντριάν (χαφ), Γκαλεάνο (στοπερ), Ζε Κάστρο (στόπερ), Χοσέ Κάρλος (εξτρεμ), Φερνάντες (φορ), Καστίγιο (φορ). Επιστροφές:---.

Σούμα: 3 νίκες έχει η Θέλτα και όλες είπαμε επί Ανδαλουσίας, ήρθε η ώρα όμως απέναντι σε μια αλλοπρόσαλλη Βαγιεκάνο να σημειώσει την πρώτη εντός έδρας. Άσσος στο 1,95.



Μπαρτσελόνα Β' - Ρεάλ Χαέν: Ανύπαρκτη στο α' ημίχρονο με κίνδυνο να δεχτεί αρκετά τέρματα και μεταμορφωμένη προς το πολύ καλύτερο στο β' ημίχρονο παρουσιάστηκε η Μπαρτσελόνα Β' στην εκτός έδρας ήττας της με 1-0 απο την Νουμάνθια. Μετά το 54' και το 1-0 έπαιζε σχεδό μόνη της αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Απουσίες: Σάντρο (επιθετικός), Γκριμάλντο, Γιουστέ (αμυντικοί) Κα (μέσος) μακροχρόνιοι απο το καλοκαίρι οι 3 τελευταίοι. Επιστροφές: Πατρίκ (δεξί μπακ), Νιέτο (μεσοεπιθετικός).

Η Ρεάλ Χαέν απο την άλλη πάλεψε αλλά δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα καλή στην εντός έδρας ήττα της απο την Μιράντες με 2-1. Η άμυνα της φέρει σοβαρές ευθύνες και για τα 2 γκολ που δέχτηκε και παρόλο που είχε δοκάρι στο ενδιάμεσο διάστημα η Μιράντες είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 71' μείωσε το σκορ αλλά μέχρι εκεί. Απουσίες: Όσκαρ Κεσάδα (αμυντικός μέσος). Επιστροφές: Σάντι Βίγια (μέσος).

Σούμα: Κακή αμυντικά και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας της η νεοφώτιστη Ρεάλ Χαέν. Δεν είναι όμως σε γενικές γραμμές τόσο χάλια. Αλλοπρόσαλλη η Μπαρτσελόνα Β΄ ας ελπίζουμε με την "μικρή"να εμφανίσει το καλός της πρόσωπο. Έχει καλές πιθανότητες το over 2,5 στο 1,80 στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και η Χαέν. Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το goal/goal.




Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 830 μονάδες
Ποντάρισμα (09/11/2013):
Δυάδα:  Θέλτα - Βαγιεκάνο                                   1  (1,95)
              Μπαρτσελόνα Β' - Ρεάλ Χαέν                 over 2,5 (1,80)

Συνολική απόδοση : 3,51 Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 815 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου