Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Geobet: Πάμε για το 6ο ταμείο με οδηγό τα goal/goal ....;


Ταμείο και την περασμένη Κυριακή λοιπόν, αγγίζοντας τα 5 συνεχόμενα. Όσο λοιπόν μας πάει και δεν μας σπάει συνεχίζουμε.... Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις για την Primera και 4 για την Segunda. Οι επιλογές έχουνε να κάνουνε και πάλι με γκολ λόγω των αρκετών απουσιών των ομάδων που επιλέξαμε.....






Κόρδοβα - Μπαρτσελόνα Β' : Στο τελευταίο της παιχνίδι πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Μιράντες. Αν και ευτύχησε να προηγηθεί στο 12' 0-1 δεν έκανε το 0-2 σε μεγάλη φάση που είχε. Έτσι και με την "βοήθεια" της αμυντικής της λειτουργίας βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο 45'. Έμεινε με 10 στο 85' οπότε και διαμορφώθηκε και το 3-1. Θα έχει αρκετές απουσίες βασικών στα μετόπισθεν αλλά και όχι μόνο....εκτός Μπουθόν, Αρμάντο (αμυντικοί), Στράχμαν (πολύτιμος στράικερ), Πελαγιό (πολύτιμος μέσος), Σίσκο (βασικός στράκερ). 

Απουσίες που η Μπαρτσελόνα Β' αναμένεται να εκμεταλλευθεί. Στο τελευταίο της παιχνίδι έπειαξε καλά και είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά λίγο η ανικανότητα που την χαρακτηρίζει φέτος να τις τελειώσει λίγο τα αμυντικά της λάθη ήρθαν και 2 αποφάσεις του διαιτητή και την αποτελείωσαν. Το τελικό 1-2 απο την Λας Πάλμας την αδικεί.... Θα απουσιάσει απο το σημερινό παιχνίδι ο βασικός γκολκίπερ της Μασίπ και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Σουάρεθ, επίσης κάποιοι παίχτες της αναμένεται να κληθούν στην α΄ ομάδα.

Σούμα: Για ακόμα μία φορά δεν είναι ανάγκη να μπλέξουμε με κάποιο σημείο για αυτό και πάμε με το goal/goal στο 1,66.



Εϊμπαρ - Μαγιόρκα: Την Είμπάρ στο τελευταίο μας ταμείο της είχαμε παίξει Χ2. Το ματς ξεκίνησε 1-0 αλλά τελείωσε 1-2 με την θεά τύχη να μας χαμογελά αφού ο τερματοφύλακας της απέκρουσε πέναλτι στο 80' καθώς και 2 πολύ απειλητικά προς την εστία ακόμη σουτ. Παρ' όλα αυτά πανάξια μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 46' ενώ το τελικό διαμορφώθηκε στο 63' (1-2). Έμεινε και με 10΄ στο πέναλτι του 80' αλλά έμεινε τελικά και όρθια. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάβας, ο βασικός γκολκίπερ Ρίβας αμφίβολος και ο αμυντικός μέσος Ρίβας (Σαν Παπαδόπουλοι και Γεωργιάδηδες μαζεύτηκαν εκεί!!) έτοιμος ο δεξιός εξτρέμ Κάπα.

Απο την άλλη η Μαγιόρκα μετά απο ένα άνοστο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με δύο κοντινά σε χρονικό διάστημα γκολ (50', 53'). Σ' αυτό το πρώτο 30λεπτο του β' ημιχρόνου έκανε ανω κάτω την Αλαβές η Μαγιόρκα (2 γκολ, 3 πολύ καλές ευκαιρίες). Η Αλαβές έκανε το 2-1 στο 79' και αποεκεί και έπειτα με 4 πολύ δυνατές φάσεις δοκίμασε την αμυντική διάταξη της Μαγιόρκα η οποία και τα κατάφερε. Εκτός πάλι ο πολύτιμος κεντρικός μέσος Μαρτί. Επιστρέφουν ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ζερομέλ, ο αμυντικός μέσος Τόμας Παρτέϊ και ο μεσοεπιθετικός Αλφαρο.

Σούμα: Πάμε με το goal/goal σε αποδόσεις 1,80 και σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να ψάξουμε κάποιο σημείο.

Η Ατλέτικο είναι προφανές ότι μπαίνει στα παρολί μας σαν σημείο στήριξης - αύξησης του ποσοστού μας αφού ξεκούρασε αρκετούς βασικούς στο παιχνίδι με τη Ζενίτ, δεν είστε υποχρεωμένοι να το ακολουθήσετε....

Φιλική Συμβουλή: Οριακό το παιχνίδι Θέλτα - Αλμερία αφού ότι βαθμούς και γκολ έχει καταφέρει η η γηπεδούχος είναι εκτός, εντός χωλαίνει. Θα συνεχιστεί το αρνητικό σερί ή μήπως η Αλμερία που έχει τις δυνατότητες αλλά έχει και 2 καλές απουσίες θα δώσει ένα τέλος; Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας...... Με βαθμό/ους την βλέπω την Σοσιεδάδ να φεύγει απο την Εσπανιόλ μετά τον και τον παντελή  αποκλεισμό της από τας Ευρώπας. Στα 2-3 γκολ η αναμέτρηση Λα Κορούνια - Λούγκο με τάσεις και για πιο under, ενώ και το Λας Πάλμας - Σαραγόσα μπορεί καταλήξει goal/goal, ελπίζω να μην έκανα άτυχες επιλογές ανάμεσα στα 3 με τα 2 παιχνίδια που έδωσα!!


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 1095 μονάδες
Ποντάρισμα (30/11/2013):
Τριάδα:  Κόρδοβα - Μπαρτσελόνα Β'              goal/goal (1,66)
                Εϊμπαρ - Μαγιόρκα                             goal/goal (1,80)
               Έλτσε - Ατλ. Μαδρίτης                         2 (1,50)

Συνολική απόδοση : 4,5 Χ 25 Μονάδες

και με λίγο πιο ρίσκο....

Ποντάρισμα (30/11/2013):
Τριάδα:  Ρ. Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ                 Combos 1 και over 3,5 (1,83)
               Έλτσε - Ατλ. Μαδρίτης                       2-3 goal (1,95)
               Εσπανιόλ - Ρ. Σοσιεδάδ                    Χ2 (1,75)

Συνολική απόδοση : 6,25 Χ 10 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 1060 μονάδες
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

2 σχόλια:

  1. Γιώργο...

    Αλμερία βλέπω σήμερα..Στο 4,00 την βρήκα...

    Αύριο έχω Μπιλμπάο στο 5,00...

    Και από κει και πέρα 4 όβερ που μου αρεσουν πολυ..

    Εσπανιολ-Σοσιεδαδ

    Μπέτις-Ράγιο

    Γρανάδα-Σεβίλλη

    Μούρθια-Έρκουλες

    Το πιο δυαντό μου είναι το Γρανάδα-Σεβίλλη στο 2,05...

    Γενικά τα όβερ έχουν σχετικά καλούτσικες αποδόσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι Jim πολύ καλή και η παράδοση της Μπιλμπάο! Απο'κει και πέρα για τα over σου ψιλοφοβάμαι το Γρανάδα - Σεβίλλη ενώ θα πρόσθετα άνετα και το Νουμάνθια - Ουέλβα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή