Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Nick: Ελκυστική η απόδοση της Γκρασχόπερ

Καλησπέρα σε όλους. Στο πρώτο άρθρο μου τα είπαμε για Γερμανία (πρώτη και δεύτερη κατηγορία) και Ελβετία. Πλέον, για να εμπλουτίσουμε το υλικό του blog, από αυτήν εδώ τη στήλη δεν θα βλέπετε μόνο αυτά, αλλά και τις πρώτες κατηγορίες της Ολλανδίας και της Αυστρίας. 



Έτσι, έχουμε πλέον 5 πρωταθλήματα, και σε κάθε άρθρο (Σαββατοκυριακάτικο πάντα) θα κρατάμε ένα σημείο από το καθένα και στο τέλος θα προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χηεμία ώστε να καταλήγουμε στις τελικές επιλογές μας. 

Αυτή η στήλη θα λέγεται ''Γερμανόφωνα''. Πάμε όμως να δούμε τι μας επιφυλάσσει και αυτό το ΣΚ.


Bundesliga

Λεβερκουζεν-Στουτγαρδη 2: Η πολύ χαμηλή απόδοση της Λεβερκούζεν και το τάληρο στη Στουτγάρδη με σπρώχνει προς τα δεξιά. Παρόλο που η Λεβερκούζεν έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, η εικόνα της Στουτγάρδης επ' ουδενί δεν είναι για 5,00. Αξίζει μία ψιλή στο διπλό.

Zweite Liga

ΦΣΒ Φρανκφουρτη-Κολωνια over: Η απόδοση μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μια χαρά δεν είναι  2,15 για δύο εξαιρετικές επιθέσεις, για ένα ντέρμπι 4ου-6ου, και με 4/7 over από FSV. Ο λόγος που δεν θα είναι στις τελικές μου επιλογές θα είναι η αρκετά καλή άμυνα της Κολωνίας.

Eredivisie

Τβεντε-Αγιαξ G/G: Είναι αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής. Παραδοσιακά στα Ολλανδικά ντέρμπι μπαίνουν μπόλικα γκολ. Αλλά, πέρα από αυτό, αγωνίζεται η 2η καλύτερη επίθεση (του Άγιαξ) με την 6η καλύτερη επίθεση, αλλά και δύο κακές άμυνες (στα μεγάλα ματς). Να σημιεωθεί ότι η Τβέντε έχει 4 goal goal στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της.

Swiss Super League

Λωζάννη-Γκρασχόπερς 2: Η Γκρασχόπερ είναι πρώτη στο +4 από την Αούστρια, και σε καλή φόρμα με 3-2-0 στα 5 τελευταία ματς, ενώ η Λωζάννη, 8η στη βαθμολογία και με 1-1-3 φόρμα. Το 2,10 είναι πάρα πολύ καλό.

Austrian Bundesliga

Στουρμ Γκρατς-Αντμίρα over: ααα Είναι οι δύο χειρότερες φόρμες της Αυστρίας. Και οι δύο έχουν μεγάλο κίνητρο για διαφορετικούς λόγους (Ευρώπη-Σωτηρία αντίστοιχα), κι έτσι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι αφού και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη. Και οι αριθμοί λένε over (10/12 για Αντμίρα, 7/11 για Στουρμ).



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 3άδα: Τβέντε g/g-Γκρασχόπερς-Στουρμ Γκρατς over (1,70-2,30-1,75)
                                          Χ 8 μονάδες
                            Μονό: Στουτγάρδη (5,00) 
                                          Χ 4 μονάδες
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 943 μονάδες


(Αποδόσεις από τη bet365)

2 σχόλια:

  1. Από Ολλανδία βλέπω άσσο την Ναϊμέγκεν με την Φέγενορντ.... Κυριακή μεσημέρι...

    Τέσσεις νίκες στα τελευταία 5 η Ναϊμέγκεν και η Φέγενορντ εκτός έδρας είναι κακή.. Τρία, έφαγε από την Τσβόλε και εκτός από αυτό ήταν κακή...Και άλλα τρία από τον Άγιαξ στην Αρίνα...

    Αν κλείσουν τον Πελέ (κατεμέ, ο πιο επικίνυνος παίκτης της Φέγενορντ) μπορούν οι γηπεδούχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω την αληθεια, ηταν η δευτερη επιλογη μου απο Ολλανδια και παιδευτηκα να καταληξω στην τελικη, αλλα προτιμησα το γκολ γκολ της Τβεντε με τον Αγιαξ. Αλλα η Ναιμεγκεν λογω φορμας ηταν στις σοβαρες μου επιλογες για το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή