Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Οι αποδόσεις αδικούν την Άστον Βίλα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Σήμερα, αρχίζει και επίσημα η λειτουργία της θερινής ώρας καθώς τα ρολόγια "πήγαν" μία ώρα μπροστά. Οπότε, όσοι δεν το είχατε στα υπόψιν σας, φροντίστε να μην μείνετε μία ώρα πίσω.

Στα στοιχηματικά . . . Χθες, η στήλη με ένα μονό αποδεκτό (αυτό της Νταμπάρτον από την Division One της Σκωτίας) έβγαλε μικρό κέρδος. Η Μπόλτον, κέρδιζε 0-2 αλλά έχασε με 3-2 και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για ένα καλό σχετικά ταμείο.

Η αλήθεια είναι ότι πέντε εβδομάδες τώρα που η στήλη ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα Βρετανικά παιχνίδια (όλα τα Αγγλικά Πρωταθλήματα και τα Σκωτσέζικα) έχει βρει ένα ρυθμό. Με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να ποντάρονται τα σημεία σε μονά αποδεκτά (τουλάχιστον όσα έχουν απόδοση από 3.40-3.50) και πάνω...

Για σήμερα Κυριακή, ένα σημείο μου αρέσει. Προέρχεται από την Premier League και είναι ο άσσος της Άστον Βίλα στο 5,00. Στην επιλογή αυτή με οδήγησε κυρίως η υψηλή απόδοση και κάποια δεδομένα. Δεδομένα που έχουν να κάνουν από τους αριθμούς και την φόρμα των ομάδων, μέχρι την εικόνα τους στο γήπεδο.

Θα κάνω κάτι που συνηθίζω στις αναλύσεις των σημείων μου. Των μεγάλων σε απόδοση σημείων μου. Την ανάλυση της φόρμας σταδιακά και η κατάληξη στο συμπέρασμα ότι η απόδοση του άσσου είναι μεγάλη. Στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, Άστον Βίλα και Λίβερπουλ έχουν ίδιο απολογισμό (3-1-2). Στα ίδια επίπεδα δηλαδή ! ! ! Στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, έχουν και οι δύο ομάδες ίδιο απολογισμό (2-0-1). Στα ίδια επίπεδα δηλαδή ! ! !

Μάλιστα, η Άστον Βίλα προέρχεται από νίκη με τρία γκολ (και μάλιστα με ανατροπή) ενώ η Λίβερπουλ από ήττα, με τρία γκολ. Στα τελευταία τρία εντός (για Άστον Βίλα) και τρία εκτός (για Λίβερπουλ) ο απολογισμός είναι 2-0-1 για την Άστον Βίλα και 1-1-1 για την Λίβερπουλ. Η Άστον Βίλα, τελευταία εκμεταλλεύεται την έδρα της, δηλαδή και η Λίβερπουλ είναι μέτρια εκτός, αντίστοιχα.

Ακόμα και στα συνολικά εντός/εκτός αποτελέσματά τους οι δύο ομάδες είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα. 4-4-7 εντός η Άστον Βίλα και 4-6-5 εκτός η Λίβερπουλ. 16 βαθμούς εντός η Άστον Βίλα και 18 η Λίβερπουλ εκτός, δηλαδή. Άρα, βάση αριθμών είναι στα ίδια επίπεδα. Άρα, προς τι το 5άρι της Άστον Βίλα ; ; ;

Θέλετε να το δούμε αγωνιστικά ; ; ; Όσοι έχετε δει την Άστον Βίλα θα έχετε παρατηρήσει κάτι. Την μαχητικότητα που διακρίνει τους παίκτες της και η άρνησή τους να δεχτούν την ήττα. Και πέρα από αυτό μετρούν και δύο σερί νίκες. Από την άλλη η Λίβερπουλ δεν είναι σταθερή ομάδα γενικότερα. Προσθέτω και τα ταξίδια των διεθνών της με τις Εθνικές τους και καταλήγω και αγωνιστικά στο συμπέρασμα ότι το 5άρι του άσσου είναι πολύ υψηλό.

Προσωπικά, τον άσσο τον περίμενα γύρω στο 3.20-3.30. Σε καμία περίπτωση το 5,00. Με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία, κρατάω τον άσσο ! ! !


Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 731,65 μονάδες
Επιστροφές (30/3/2013): 57 μονάδες
Υπόλοιπο: 788,65 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (31/3/2013):
Μονά αποδεκτά
Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1 (5.00), 14 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 14 μονάδες
Υπόλοιπο: 774,65 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου