Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Geobet: Θα μυρίσει .....Λεβάντα η Σεβίλλη;

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Primera Division αφού για την Segunda είχαμε κανονικό πρόγραμμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Επιστροφή στις προτάσεις όμως και για τον "Ισπανό" του Betgrass αφού λόγω υποχρεώσεων απείχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Βλέποντας τις κουτσουρεμένες αποδόσεις στα παιχνίδια των 2 μεγάλων αναγκαστικά θα αναζητήσουμε τα σημεία μας στο υπόλοιπο πρόγραμμα αλλά και στην δεύτερη κατηγορία. Έτσι τα παιχνίδια που επέλεξα για σήμερα είναι .....
Ο άσσος της Βαγιεκάνο με την Μάλαγα. Η Μάλαγα δίνει παιχνίδι CL εντός εβδομάδας με την Ντόρτμουντ και σίγουρα το μυαλό της θα είναι και εκεί! Απόδειξη; το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της, πριν την διακοπή, που έχασε με 0-2 από την Εσπανιόλ όταν το μυαλό της και πάλι έμεινε στην πρόκριση της που είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν επί της Πόρτο. Η Βαγιεκάνο θα παίξει φουλ επίθεση αφού επιδιώκει την αναρρίχηση της στον "Ευρωπαϊκό Πίνακα" ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της (5-0-1). Οι γηπεδούχοι αν και ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα στο τελευταίο τους παιχνίδι εμφανίστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί. Άσσος λοιπόν στο 1,95.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το διπλό της Σεβίλλης μέσα στο "Θιουτάτ Ντε Βαλένθια" επί της Λεβάντε. Η Λεβάντε είναι γεγονός ότι τους τελευταίες 11 αγώνες εντός και εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό (2 φορές) για το Europa League. Ακόμα και στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε άδικα το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην Γρανάδα αφού όλο κι όλο απείλησε μια φορά την αντίπαλη εστία. Η Σεβίλλη από την άλλη τα πάει καλά μέσα αφού εκτός έχει 0-2-9 , παρ' όλα αυτά εάν θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την Ευρώπη θα πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάρει το παιχνίδι απέναντι σε μια "ξεφουσκωμένη" Λεβάντε. Διπλό λοιπόν στο 2,05.

Κλείνω τις επιλογές μου με το αγαπημένο μου "σπορ", τα γκολ κι αυτό διότι το γκολ άργησε μια ....... αγωνιστική!! Στην προτελευταία είχαμε την "τύχη" να παίξουμε το Λας Πάλμας - Ρεάλ Β' (2-0) over 3,5 ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική η Ρεάλ Β' έκανε περίπατο απέναντι στην Κόρδοβα με 4-0 (3-0 στο 27' !!!). Πάμε λοιπόν χωρίς πολλά λόγια, αφού και η Σπ. Χιχόν δεν υστερεί επιθετικά, με το over 3,5 του 2,75 στο Σπ. Χιχον - Ρεάλ Β'.



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 880 μονάδες
Ποντάρισμα (30/3/2013):
Μονά:  Ρ. Βαγιεκάνο - Μάλαγα             1  (1,95) Χ 25 μονάδες
             Λεβάντε - Σεβίλλη                      2  (2,05) Χ 25 μονάδες
             Σπ. Χιχόν - Ρεάλ Β'                    over 3,5 (2,75) X 20 μονάδες
             
Νέο υπόλοιπο: 810 μονάδες
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου