Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Premier League: Προγνωστικά Στοιχήματος 19-20/01/2013

Καλημέρα από Λονδίνο! Και πάλι 2 σημαντικά ντέρμπι (Chelsea - Arsenal και Tottenham - Man. Utd) περιλαμβάνει το κουπόνι του ΣΚ της Premier League σε μια αγωνιστική όμως στην οποία η κακοκαιρία θα παίξει τον ρόλο της. Οπότε θα πάμε συντηρητικά...



Τα παιχνίδια της Premier της αγωνιστικής...
Σάββατο 19/01/2013
17:00 Liverpool - Norwich          
          Man. City - Fulham
          Newcastle - Reading
          Swansea - Stoke
          West Ham Utd - QPR
          Wigan - Sunderland
19:30 West Brom - Aston Villa

Κυριακή 20/01/2013
15:30 Chelsea - Arsenal
18:00 Tottenham - Man. Utd

Δευτέρα 21/01/2013
22:00 Southampton - Everton
Επιλογές - Ποντάρισμα
West Bromwich Albion - Aston Villa: 1 (με απόδοση 1,75)
Tottenham - Man. Utd: G-G (με απόδοση 1,44)

Ποσοστό:
Δυάδα λοιπόν με ποσοστό 1.75 x 1.44 = 2.52 x 20.00 € = 50.40 €
Η μπάγκα μας πέφτει στα 960.00 €.

Ανάλυση Σκεπτικού
Καιρός για μια καλή εμφάνιση και νίκη για την WBA. Ποντάρουμε στο γεγονός ότι η Albion θέλει να επανέλθει μετά το σοκ του 3-2 από την Reading (δέχθηκε 2 γκολ στα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα), αλλά και στην πολύ κακή κατάσταση της Aston Villa που πιστεύω ότι είναι η χειρότερη ομάδα με διαφορά στην Premier. Μπορεί οι Baggies να είχαν μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου, αλλά εκεί χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς.



WBA STARTING XI

Tips για τα υπόλοιπα παιχνίδια:
- Liverpool - Norwich: λογικά άσος, αλλά πολύ χαμηλό ποσοστό
- Man. City - Fulham: επίσης άσος, αλλά και πάλι δεν αξίζουν αυτά τα ποσοστά για Αγγλία. 
- Newcastle - Reading: X, σε πολύ κακή κατάσταση η Newcastle, πολύ σφικτή στην άμυνα η Reading. 
- Swansea - Stoke: No Bet
- West Ham Utd - QPR: 1, θεωρώ ότι δε θα σωθεί η QPR, ενώ η WHU άρχισε να πιέζεται αφού έχει συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
- Wigan - Sunderland: No Bet
- Chelsea - Arsenal: προσωπικά θεωρώ ότι η Τσέλσι θα κερδίσει. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος αντί να βοηθάει την ομάδα, της δημιουργεί πρόβλημα. Τα Booing (γιουχαρίσματα) προς τον Benitez ολοένα και γίνονται πιο έντονα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα κερδίζει εκτός έδρας, ενώ κάνει γκέλες εντός έδρας. Η Άρσεναλ από την άλλη πανηγυρίζει για το γεγονός ότι υπέγραψε επιτέλους ο Theo Walcott! Απίστευτο πραγματικά να αμοίβεται αυτός ο παίκτης με £100,000.00 την εβδομάδα!!! Προσωπικά τον θεωρώ υπερ-εκτιμημένο και πολύ light παίκτη. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα συγκεκριμένα χρήματα. 
- Southampton - Everton: Χ1, εδώ πιστεύω ότι θα έχουμε έκπληξη. Η Έβερτον φαίνεται να περνάει μια μικρή κάμψη στην απόδοσή της, ενώ η Southampton άλλαξε προπονητή (ανέλαβε ο Mauricio Pochettino - πρώην Espanyol). Θα ήμουν πιο ζεστός για τον άσο αν δεν υπήρχε η φαγωμάρα με τους οπαδούς των Αγίων, που αντιτίθενται στην απόλυση του Nigel Adkins, καθώς ήταν υπέρ του επιθετικού ποδοσφαίρου που έπαιζε η ομάδα. Η ειρωνεία είναι ότι η ομάδα μετράει μόλις 2 ήττες στις τελευταίες 12 αγωνιστικές!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου