Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Jimlaw: Με ένα μονό αποδεκτό σήμερα

Καλημέρα. Το κρύο είναι έντονο στην χώρα μας και πάλι, μετά από πολλές μέρες. Για την χθεσινή μέρα δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Ήττα καθαρή… Το πρόγραμμα ήταν ζόρικο, ρισκάραμε, δεν μας βγήκε. Τα ματς, ήταν ζόρικα. Πολύ ξύλο, πολύ κλωτσιά, πολύ αποβολή στα παιχνίδια που επέλεξα. Στα δύο από αυτά, οι ομάδες που πόνταρα έμειναν με δέκα παίκτες και στην συνέχεια (αργά ή γρήγορα) τους ακολουθούσαν και οι αντίπαλοι.

Ασφαλώς και δεν ψάχνω δικαιολογίες, ούτε πρόκειται να τα ρίξω στη τύχη ή την ατυχία. Εις γνώση μου, ποντάρω μεγάλα σημεία και όλα είναι πιθανά. Προτιμώ χίλιες φορές να χάνω το 4άρι της Ρόντα και το 4,80 της Γουαδαλαχάρα, παρά να χάνω το 1,25 της Νόριτς, το 1,55 της ΚΠΡ και το 1,45 της Λάτσιο.


Γνωρίζω ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, ο μήνας δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος όσων ποντάρουν (έχω εξηγήσει το γιατί) και επίσης, ότι μέσα στο παιχνίδι είναι και οι αναποδιές. 


Το θέμα είναι να ότι το πρόγραμμα προχωράει, ο μήνας βγαίνει και οι ομάδες μπαίνουν σε έναν ρυθμό μετά από τις διακοπές. Όπως, ήδη έχω πει βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.



Πάμε και στο σημερινό πρόγραμμα… Σήμερα, υπάρχουν περισσότερο «βατές» επιλογές. Δηλαδή, περισσότερο ισορροπημένα σημεία. Μικρά σε απόδοση. Κυρίως, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα. Over και goal goal. Και λιγότερο μεγάλα σημεία.

Για παράδειγμα, Σιένα
over 2.5, Μπέτις goal goal, Μπάρτσα β over 3.5, Γαλατά Over 2.5. Από ασόδυα, σημείωσα την Νις, την Λίντς και την Γκιμαράες είτε στο ξερό διπλό, είτε στο Draw No Bet (δηλαδή, σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνω πίσω το ποντάρισμα μου).

Είναι 7 σημεία συνολικά. Σκέφτομαι, ότι την Νις την πήρα την περασμένη Κυριακή στην Λίλ στο 5,50. Και θα είναι λάθος κίνηση να την ποντάρω τώρα στο 2.40. Δεν μου κάθεται καλά. Την Λίντς, την σκέφτηκα για πολύ ώρα. Εκπλήξεις, γίνονται στο
FA CUP. Αλλά, η Τότεναμ είναι καλά. Εκεί κολλάω. Οπότε, την άφησα στην άκρη.

Κράτησα, όμως την Γκιμαράες. Μέσα στο Αλβαλάδε της Σπόρτινγκ. Η Σπόρτινγκ, έχει φέτος πολλά προβλήματα. Αγωνιστικά και μη. Πρώτον: Οι δύο ομάδες έχουν την ίδια συγκομιδή βαθμών στα εντός και εκτός. 3-1-3 έχει εντός η Σπόρτινγκ και 3-2-3 εκτός η Γκιμαράες. Δεύτερον: Έστω και για δύο βαθμούς, η Γκιμαράες είναι πιο πάνω στην βαθμολογία από την Σπόρτινγκ.

Τρίτον: Η Γκιμαράες, τις τελευταίες 2 εβδομάδες είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Αρχικά, με το γεγονός ότι απέκλεισε από το Κύπελλο την μισητή Μπράγκα και στην συνέχεια με το διπλό στην Ρίο Άβε. Και τέταρτον: Η Σπόρτινγκ, έχασε πολύτιμες μονάδες τις τελευταίες μέρες. Προσωπικά, γνώρισα γι 2 μόνο παίκτες. Ψάχνοντας τα θέματα της ομάδας, διαπίστωσα ότι έχασε 5 παίκτες.

Τον Πράνιτς (μέσος) που πήγε δανεικός στην Θέλτα. Τον Ινσούα (αριστερό μπακ) στην Ατλέτικο. Τον Καρίσσο (κεντρικός αμυντικός) στην Ρέντινγκ. Τον Ιζμαϊλοφ (επιτελικός μέσος) στην Πόρτο. Και τον Τζέλσον Φερνάντες (μέσος) δανεικός στην Σιόν. Όλοι τους, χρησιμότατοι..

Με όλα αυτά, η απόδοση του 7,5 στο διπλό είναι ψεύτικη. Κάπου στο 3,5 το περίμενα το διπλό. Υπάρχει και το
Draw No Bet. Στο 5,25…

Από τα υπόλοιπα «μικρά» σημεία των ειδικών στοιχημάτων δεν θα ποντάρω κάτι. Αποδόσεις του 1,60 δεν είναι και το καλύτερο μου. Πόσο μάλλον τώρα, που έχουμε Γενάρη.

Οπότε, κρατάω το διπλό της Γκιμαράεςστο
Draw No Bet και τίποτα άλλο.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 954,6 μονάδες
Κέρδη (26/1/2013): -
Ποντάρισμα (27/1/2013):
Μονά αποδεκτά
Σπόρτινγκ Λις. – Γκιμαράες 2
DNB (5.25) Χ 12.5 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 12,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 942,1 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου