Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Weekend Review 6-7-8-9/3/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.









Ο πρωταγωνιστής

Αρίτζ Αντούριθ: Με μία εκπληκτική κεφαλιά ο γκολτζής φορ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και αγαπημένος της κερκίδας των Βάσκων χάρισε στην ομάδα του την επική νίκη απέναντι στη Ρεάλ.



Καλύτερη ομάδα

Μπαρτσελόνα: Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην έπεισε, όμως όταν ανέβασε στροφές ήταν καταπληκτική. Νίκησε με 6-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι είναι σε τρομερή φόρμα. Χατ τρικ ο Μέσι, 2 γκολ ο Σουάρεζ (το άλλο ο Πικέ).



Χειρότερη ομάδα

Φιορεντίνα: Υποτάχθηκε πλήρως στις ορέξεις της Λάτσιο στο Δευτεριάτικο ντέρμπι για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχθηκε 4 γκολ, έκανε ελάχιστες φάσεις και δεν θύμισε σε τίποτα τους εντυπωσιακούς βιόλα των τελευταίων εβδομάδων.



Το ματς

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Σεβίλλη 3-4: Άλλη μία ματσάρα στο ισπανικό πρωτάθλημα για φέτος. Η Λα Κορούνια προηγήθηκε στο 28' με τον Οριόλ Ριέρα, ωστόσο οι Σεβιγιάνοι με 2 γκολ του Βιτόλο και πέναλτι του Γαμεϊρό το ανέτρεψαν σε 1-3. Οι γηπεδούχοι πήγαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και πάλι με τον Οριόλ Ριέρα στο 72', όμως 11 λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Σίδνεϊ τέλειωσε κάθε ελπίδα για την ομάδα της Γαλικίας. To τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Λούκας με πέναλτι.




Το γκολ

Ανώνυμος παίκτης: Στο πρωτάθλημα Αρμενίας που ούτε καν μπήκα στον κόπο να ψάξω ποιες ομάδες έπαιζαν και ποιος παίκτης ήταν σκόρερ, μπήκε ένα από τα καλύτερα ψαλιδάκια των τελευταίων χρόνων. Βίντεο ΕΔΩ.




Η γκάφα

Κίκο Κασίγια: Πάσα... δώρο του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ στον Σέρχιο Κανάλες ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο Ανοέτα. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Φεντερίκο Ματιέλο: Ανατριχιαστικός τραυματισμός σε μονομαχία με τον Ναϊνγκολάν στο ματς Κιέβο-Ρόμα 0-0. Βίντεο ΕΔΩ,




Άλλα

-Άλλο ένα σόου του Χάρι Κέιν, που πέτυχε 2 γκολ στη νίκη της Τότεναμ μέσα στην ΚΠΡ με 1-2 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ.

-Στο κύπελλο Αγγλίας, μεγάλο διπλό της Άρσεναλ με 1-2 μέσα στη Μαν Γιουν, με τον πρώην ''κόκκινο διάβολο'' Ντάνι Γουέλμπεκ να σκοράρει το νικητήριο γκολ. Η Άστον Βίλα εξασφάλισε την πρόκριση με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, ενώ επαναληπτικοί θα υπάρξουν στα ζευγάρια Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν και Μπράντφορντ-Ρέντινγκ, που αμφότερα έληξαν 0-0.

-Χαρακίρι για Μίλαν (και κουβάς για εμάς), αφού δέχτηκε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και έφερε 2-2 με την Ελλάς Βερόνα στο Σαν Σίρο. Ματσάρα στο Ούντινε (Ουντινέζε-Τορίνο 3-2), μεγάλο come back της Ίντερ μέσα στη Νάπολι (2-2 από 2-0), δύσκολα η Γιούβε (1-0 τη Σασουόλο με Πογκμπά).

-Πέρα από την 6άρα της Μπαρτσελόνα, την ήττα της Ρεάλ, τη γκάφα του Κασίγια και τη ματσάρα στη Λα Κορούνια, στην Ισπανία είχαμε ματσάρα στο Λεβάντε την Παρασκευή με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το 0-1 σε 2-1 κόντρα στην Εϊμπάρ που σκόραρε γκολάρα, ενώ το μεγάλο ντέρμπι της 3ης θέσης μεταξύ Ατλέτικο και Βαλένθια έληξε ισόπαλο με 1-1. Εύκολη επικράτηση της Βιγιαρεάλ με 4-1 κόντρα στη Θέλτα.

-Σχετικά εύκολα η Μπάγερν μέσα στο Αννόβερο με 1-3, με φαουλάρα του Αλόνσο και 2 γκολ του Μίλερ, νίκες και για Λεβερκούζεν (0-3 στην Πάντερμπορν), Σάλκε (3-1 τη Χοφενχάιμ), γκέλες για Ντόρτμουντ (0-0 στο Αμβούργο), Γκλάντμπαχ (2-2 στη Μάιντζ με ''αυτοκτονία''), Βόλφσμπουργκ (δίκαιη ήττα με 1-0 μέσα στη Άουγκσμπουργκ).

-Εντυπωσιακή εξάρα (1-6) της Μαρσέιγ μέσα στην Τουλούζ και 5άρα της Λιόν μέσα στη Μονπελιέ (1-5), εύκολες νίκες για Παρί (4-1 τη Λανς), Σεντ Ετιέν (2-0 τη Λοριάν), Μονακό (1-3 στην Εβιάν), Μπορντό (1-2 στην Καέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου