Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η κλήρωση των προημιτελικών σε Champions και Europa League

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με τις κληρώσεις της προημιτελικής φάσης στις 2 μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα.








CHAMPIONS LEAGUE


Παρί Σ.Ζ.-Μπαρτσελόνα: Η Παρί πέρασε με επικό παλικαρίσιο τρόπο κόντρα στην Τσέλσι, ενώ η Μπαρτσελόνα πέρασε πολύ πιο εύκολα από ότι αναμενόταν από την Μάντσεστερ Σίτι. Πραγματικά αποφεύγω κάθε είδους πρόβλεψη στο καλύτερο ζευγάρι που έβγαλε η κλήρωση και είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια.


Ατλέτικο Μ.-Ρεάλ Μ.: Ο περσινός τελικός μεταξύ των συμπολιτών επαναλαμβάνεται στους 8 φέτος. Η Ατλέτικο προκρίθηκε μέσω των πέναλτι από τη Λεβερκούζεν, ενώ η Ρεάλ λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα κόντρα στη Σάλκε, ωστόσο τελικά τα κατάφερε. Πιστεύω πως η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι στη σειρά και θα περάσει.

Πόρτο-Μπάγερν: Κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει την εξαιρετική Πόρτο που διέλυσε τη Βασιλεία και έχει εξαιρετικές μονάδες. Ωστόσο, η Μπάγερν, που πέρασε τη Σαχτάρ ρίχνοντας 7 γκολ στον επαναληπτικό, παραμένει διαστημική ομάδα και πολύ δύσκολα δεν θα προχωρήσει στη διοργάνωση. Αδιαμφισβήτητο προβάδισμα στους Βαυαρούς.

Γιουβέντους-Μονακό: Και εδώ έχουμε αδιαφιλονίκητο φαβορί που δεν είναι άλλο από τη Γιούβε. Οι μπιανκονέρι κέρδισαν μέσα-έξω την Ντόρτμουντ, ενώ οι Μονεγάσκοι πήραν την πρόκριση μέσω του ιστορικού 1-3 μέσα στη Άρσεναλ. Και εδώ που έφτασε η Μονακό θαύμα είναι, πρόκριση για Γιουβέντους.



EUROPA LEAGUE


Σεβίλλη-Ζενίτ: Η κάτοχος του τροπαίου εύκολα ή δύσκολα θα εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στους πάντα υπολογίσιμους Ρώσους.


Ντνίπρο-Κλαμπ Μπριζ: Σχετικά αδιάφορο ζευγάρι αν και πολύ οργανωμένες ομάδες. Πρόκριση για Κλαμπ Μπριζ.

Δυναμό Κιέβου-Φιορεντίνα: Εξαιρετική ομάδα η Φιορεντίνα που αν βρεθεί στην μέρα της μπορεί εύκολα να κατατροπώσει την όποια αντίσταση προβάλλει η ισχυρή φέτος Δυναμό Κιέβου.

Βόλφσμπουργκ-Νάπολι: Το καλύτερο ζευγάρι της κλήρωσης του Γιουρόπα ανάμεσα σε 2 πολύ δυνατές ομάδες. Αναμένονται ματσάρες. Προβλέπω Βόλφσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου