Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Τι έγινε μεσοβδόμαδα στο Champions και στο Europa League 24-25-26/02/2015

Καλησπέρα σε όλους.  Αυτό το Σάββατο παρουσιάζουμε συνοπτικά το τι είδαμε στις 2 μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα στην εβδομάδα.








CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα 1-2: Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τη Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρεζ, ''μίλησε'' την κρίσιμη στιγμή και με 2 δικά του γκολ έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Μπάρτσα ενόψει της ρεβάνς. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ οργανωμένα, ενώ ο Πελεγκρίνι έκανε πολύ κακή διαχείριση παιχνιδιού από πλευράς Σίτι. Το γκολ για τους ''πολίτες'' ο Κουν Αγουέρο.

Γιουβέντους-Ντόρτμουντ 2-1: Σαφώς καλύτερη η Γιούβε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά γκολ απέναντι στην άθλια άμυνα της Ντόρτμουντ. Την αστοχία την πλήρωσε με το γκολ που δέχτηκε και πλέον όλα είναι ανοιχτά στον επαναληπτικό. Σκόρερ για τους μπιανκονέρι οι Τέβεζ και Μοράτα, ενώ από πλευράς Μπορούσια σκόραρε ο Ρόις.

Άρσεναλ-Μονακό 1-3: Ιστορική πανωλεθρία για την Άρσεναλ απέναντι στο απόλυτο αουτσάιντερ Μονακό και πλέον μόνο με θαύμα προκρίνεται στα προημιτελικά. Η Άρσεναλ ότι έχτιζε στο κέντρο το χαλούσε στην τελική προσπάθεια ενώ η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέδωσε σεμινάρια τακτικής σε δύσκολη έδρα και πήρε ένα τεράστιο διπλό. Τα γκολ της Μονακό οι Κοντογκμπιά, Μπερμπάτοφ και Φερέιρα-Καράσκο, ενώ για την Άρσεναλ σκόραρε ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Τεράστιο ματς από τον Ζοάο Μουτίνιο.

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο 1-0: Με ένα όμορφο γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου η Λεβερκούζεν που έπαιξε στα ίσια και πολύ δυνατά την Ατλέτικο πήρε μία άξια νίκη και διατήρησε αρκετές ελπίδες ακόμα και για πρόκριση.



EUROPA LEAGUE

Χωρίς πολλά λόγια, τα ζευγάρια της φάσης των 16 είναι: Έβερτον-Δυναμό Κιέβου, Ντνίπρο-Άγιαξ, Ζενίτ-Τορίνο, Βόλφσμπουργκ-Ίντερ, Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη, Νάπολι-Δυναμό Μόσχας, Κλαμπ Μπριζ-Μπεσίκτας, Φιορεντίνα-Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου