Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (26-27/4/2014)

Κάθε Παρασκευή (σήμερα το κάναμε Σάββατο)  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .


Στην χώρα μας την Ελλάδα στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου. Το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Πάντα ένας τελικός είναι ένα ξεχωριστό γεγονός. Ουσιαστικά χωρίς φαβορί το ζευγάρι...

Την Κυριακή στις 16:05 η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί για το δεύτερο μισό του τίτλου κόντρα στην Τσέλσι. Το πρώτο μισό ήταν ο αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίον κέρδισε. Το δεύτερο μισό του τίτλου είναι ο αγώνας με την Τσέλσι. Αν κερδίσει και τώρα ο τίτλος είναι δικός της κατά 99% (και βάζω 99% με το δεδομένο ότι η Μάν Σίτι θα κάνει το 4/4).

Στις 17:00 διεξάγεται ο αγώνας - πρωτάθλημα στην Ελβετία. Βασιλεία - Γκρασχόπερ. Θα σκεφτείτε τώρα και θα πείτε "καλά εδώ θα παίζουν Λίβερπουλ - Τσέλσι και μεις με την Ελβετία θα ασχοληθούμε" ; ; ; Έτσι είναι όμως μπορούμε να ρίχνουμε και κανά βλέφαρο στο μεγάλο Ελβετικό παιχνίδι. Με νίκη η Βασιλεία μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα, ενώ οι "ακρίδες" με δική τους νίκη βάζουν "φωτιά" στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στις 18:00 οι δύο από τις τέσσερις "Ευρωπαίες" της Ισπανίας κοντράρονται μεταξύ τους. Μία από το Europa League και η άλλη από το Champions League. Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα ματς το οποίο αν η Ατλέτικο το κερδίσει τότε πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Η Βαλένθια ουσιαστικά αδιάφορη είναι. Έχει μαθηματικές ελπίδες μόνο για την 7η θέση.

Τέλος, στις 20:00 πάλι στην Ισπανία υπάρχει ένα σούπερ παιχνίδι με στόχο την τέταρτη προνομιούχο θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.. Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σεβίλλη με τους Βάσκους να κατακτούν ουσιαστικά την τέταρτη θέση σε περίπτωση που κερδίσουν και τους Σεβιγιάνους να έχουν σοβαρότατες ελπίδες σε περίπτωση που νικητές θα είναι αυτοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου