Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (12-13/4/2014)

Κάθε Παρασκευή (σήμερα το κάναμε Σάββατο)  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .



Στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Bundesliga τα τελευταία χρόνια. Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ, χωρίς φυσικά να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την μεριά των Βαβαρών. Από την άλλη η Μπορούσια θέλει την νίκη για να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση.

Αύριο Κυριακή στις 13:00 το μεσημέρι διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ισπανίας. Ρεάλ Μπέτις - Σεβίλλη, με την Ρεάλ Μπέτις να θέλει μόνο την νίκη και ένα καλό σερί στην συνέχεια για να σωθεί και την Σεβίλλη να θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την τέταρτη θέση και ταυτόχρονα να "τελειώσει" την μισητή συμπολίτισσα...

Λίγο αργότερα στις 15:37 για την ακρίβεια (λόγω πένθους για το Χίλσμπορο) στην Premier League και συγκεκριμένα στο Άνφιλντ του Λίβερπουλ, διεξάγεται ένα παιχνίδι το οποίο είναι ο μισός τίτλος. Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι. Οι κόκκινοι είναι η φετινή έκπληξη και με νίκη γίνονται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ενώ οι "πολίτες" στην χειρότερη δεν θέλουν να χάσουν. Και η ισοπαλία τους ευνοεί αφού έχουν δύο αγώνες λιγότερους από την Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 υπάρχει στο πρόγραμμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για το Γαλλικό πρωτάθλημα. Λυών - Παρί ΣΖ. Και οι δύο με πεσμένη ψυχολογία (και ιδιαίτερα η Παρί) από τον αποκλεισμό τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η Παρί ουσιαστικά έχει "καθαρίσει" την υπόθεση πρωτάθλημα, ενώ η Λυών επιδιώκει την παραμονή της στην πεντάδα, γεγονός που της δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σαιζόν . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου