Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Giorgos Bet : Λέμε όχι στα ντέρμπι!

Derby della Capitale ? Όχι ευχαριστώ...
Μίλαν - Νάπολι ? Μένω μακριά.

Καθαρά με παιχνίδια της Κυριακής θα ασχοληθώ και ούτε που θα κοιτάξω τα 2 ντέρμπι της αγωνιστικής , αφού υπάρχουν πιο σίγουρα ματς που αξίζουν να ποντάρω.

Πάμε να τα δούμε λοιπόν :


Σασσουόλο - Ίντερ (Κυριακή 13:30 )

Η Ίντερ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική , παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο Ματσάρι φαίνεται πως έχει αρχίσει να περνά την δικιά του φιλοσοφία στην ομάδα, αυτή με την οποία κατάφερε να φέρει (ξανά)την Νάπολι σε υψηλό επίπεδο. Στην διάθεσή του θα έχει και τον Μιλίτο , ο οποίος βρίσκονταν στον πάγκο στον προηγούμενο αγώνα , ενώ και ο αμυντικός Σάμιουελ θα βρίσκεται στην αποστολή.

Η περσινή πρωταθλήτρια της Serie B Σασσουόλο , έχει ξεκινήσει φέτος με 3 συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα έχει πολλούς νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και η έλλειψη εμπειρίας είναι εμφανής στα παιχνίδια της.Μεγάλο και το πρόβλημα στο σκοράρισμα , με μόλις 1 γκολ σε 3 αγώνες. Αυτό σε συνδυασμό με τις απουσίες τον Μαρόνε , Γκόμες και Τεράνοβα αποδυναμώνουν τους γηπεδούχους.

Πρόβλεψη : Με βάση τις εμφανίσεις των ομάδων θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν κερδίσει η Ίντερ. Θα ποντάρω στο διπλό του 1,75.


Αταλάντα - Φιορεντίνα (Κυριακή 16:00)

Η Αταλάντα στο 2ο παιχνίδι στην έδρα της θέλει να διατηρήσει την εκπληκτική της παράδοση , με μόλις 2 ήττες από την Φιορεντίνα εντός έδρας τα τελευταία 20 χρόνια. Επειδή όμως η προϊστορία δεν παίζει..μπάλα ας δούμε λίγο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι 2 ομάδες.

Η Αταλάντα λοιπόν έχει 3 βαθμούς από 3 αγώνες, τους οποίους κατέκτησε με νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της με  Τορίνο (2-0). Σε 2 εκτός έδρας αγώνες έχει ηττηθεί. Παρότι διαθέτει ποιοτικούς επιθετικούς (Μποναβεντούρα , Ντένις), έχει σκοράρει 3 γκολ μέχρι στιγμής  τα 2 εκ των οποίων από τους κεντρικούς της αμυντικούς. Αυτό δείχνει πως οι βασικοί επιθετικοί της είναι ντεφορμέ , πράγμα που θα δυσχεράνει το έργο των γηπεδούχων , πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι είχαν σκοράρει τα μισά γκολ της Αταλάντα στο πρωτάθλημα...

Η Φιορεντίνα  γκέλαρε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με την Κάλιαρι , παραχωρώντας ισοπαλία , αφού ο τερματοφύλακας το φιλοξενούμενων αποφάσισε να γίνει...Μπουφόν. Στο Γιουρόπα Λίγκ ωστόσο , πήρε εύκολα την νίκη με 3-0 επί της Πάκος Φερέιρα. Τώρα καλείται να διαχειριστεί την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης και την απουσία του Μάριο Γκόμες.

Πρόβλεψη : Ποιοτικά ανώτερη η Φιορεντίνα , παίζει καλό ποδόσφαιρο και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Έχει και  βάθος πάγκου για να διαχειριστεί κούραση και απουσίες βασικών παικτών. 2 (2,40).


Γιουβέντους - Βερόνα (Κυριακή 16:00)

Η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στις νίκες , μετά από 2 ισοπαλίες με Ίντερ(1-1) και Κοπενχάγη (1-1). Μετά τον τελευταίο αγώνα , ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε απογοητευμένος με την ισοπαλία , αφού σε ένα σύνολο 27 τελικών προσπαθειών μόνο ο Κουαλιαρέλα βρήκε στόχο για το 1-1. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Πέπε , Μαρκίσιο , Κάσερες , με τον Κόντε να μην προβληματίζεται όμως αφού η Γιουβέντους έχει μεγάλο βάθος πάγκου.

Η Βερόνα πραγματοποίησε καλή αρχή στην επανεμφάνισή της στην μεγάλη κατηγορία, με 2 νίκες κατακτώντας 6 βαθμούς. Στα παιχνίδια της μέχρι στιγμής έδειξε ότι είναι ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν  ήταν το 2007, στην Serie B τότε και οι 2 ομάδες , και η Γιουβέντους είχε πάρει δύσκολη νίκη με 1-0 (σκόρερ ο Μπουμσόνγκ).

Πρόβλεψη : Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους , στο 1,30 δίνεται ο άσσος στο ίντερνετ ενώ  στον ΟΠΑΠ είναι στο 1,10 . 1 (1,30)


Πρόταση :

Σασσουόλο - Ίντερ                   2 (1,75)

Αταλάντα - Φιορεντίνα            2 (2,40)

Γιουβέντους - Βερόνα             1 (1,30)

Ποντάρισμα  : 5 μονάδες

1 σχόλιο:

  1. Juve is the biggest team in all the Europe guys

    Good luck to Aris fc!...I know a lot about Aris....

    Hi from Italy

    giampiero juve fan

    ΑπάντησηΔιαγραφή