Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Premier League: Match Preview 28-29/09

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους! Κλασσικά σε 3 δόσεις θα διεξαχθεί η Premier League και αυτό το ΣΚ. Το σύνολο των παιχνιδιών θα παιχθεί το Σάββατο, ενώ αναμφίβολα τα παιχνίδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα είναι τα: Tottenham Hotspurs - Chelsea αλλά και το Swansea City - Arsenal. 


Πάμε να δούμε το πρόγραμμα:



Σάββατο 28/09/13

14:45 Tottenham Hotspur - Chelsea

17:00 Aston Villa - Manchester City
          Fulham - Cardiff City
          Hull City - West Ham United
          Manchester United - West Bromwich Albion
          Southampton - Crystal Palace
          Swansea City - Arsenal

Κυριακή 29/09/13

15:30 Stoke City - Norwich City

18:00 Sunderland - Liverpool

Δευτέρα 30/09/13

22:00 Everton - Newcastle United



Ντέρμπι με τα όλα του! Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο το Champions League, η Chelsea στοχεύει και για ακόμη υψηλότερα. Το θέμα είναι ότι οι μπλε έχουν πρόβλημα, ο Μουρίνιο δεν έχει βρει ακόμη ποιος θα είναι ο βασικός επιθετικός. Δοκιμάζει συνέχεια τον Ετό, αλλά δεν του βγαίνει. Η αποχή του από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έχει ως αποτέλεσμα να είναι εκτός φόρμας.

Από την άλλη οι Spurs βρίσκονται σε άνοδο, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 5 παιχνίδια, και είναι σίγουρο ότι θα ανεβούν και άλλο, από την στιγμή που η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες.

Προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποιο σημείο. Με επιφύλαξη στην ισοπαλία και στο 0-0.



Εδώ πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί και είναι η Man. City.

Ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα, αν έπαιζε ο Benteke. Αλλά ο τραυματισμός του Βέλγου είναι πισωγύρισμα για τον Lambert. Μπορεί ο Kozak που τον αντικατέστησε να άφησε αισιόδοξα μηνύματα, αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα του Benteke.

H City πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον θρίαμβο επί της συμπολίτισσας Man. Utd. Βέβαια μπορεί να έχει στο μυαλό της και την Bayern (για Ch. League), αλλά αρχή του πρωταθλήματος είναι, πάγκο έχει, μπορεί να βγάλει 2 ματς σε μια εβδομάδα. Η άμυνα της Villa δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από έναν Vlaar, οπότε πιστεύω στο διπλό.

Το κρατάμε, έστω και αν είναι χαμηλό γύρω στο 1.50...



Πολύ δυνατό το ποσοστό για τον άσο της Fulham και είναι ένας λόγος για να τον επιλέξω. Στο εξωτερικό παίζεται κοντά στις 2 μονάδες. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, τουλάχιστον όσον αφορά τους παίκτες. Στον βαθμολογικό πίνακα, αυτό βέβαια δε φαίνεται. Η Fulham βρίσκεται λίγο κάτω από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα είναι προσωρινό. Έχει ποιότητα για να ανεβεί, αρχής γενομένης από αύριο. Περιμένουμε πολλά από Berbatov και τους άλλους...

Άσος και 2 μονάδες.



Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει ακόμη ένα δύσκολο απόγευμα. Η απουσία του Carroll είναι εμφανής, όλοι κράζουν τον Maiga, και όμως ο Big Sam επιμένει να του δίνει ευκαιρίες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά ο Maiga δεν έχει δείξει το παραμικρό, ένας παίκτης που δείχνει τρομερή αδιαφορία. Ότι έκανε ο Carroll, (μπουνιές - κλωτσιές με τους αντίπαλους αμυντικούς), αυτός είναι ακριβώς το αντίθετο. Βγαίνει εκτός περιοχής, δεν παλεύει, πολύ light παίκτης που δεν κάνει ούτε για το φετινό Άρη.

Γενικότερα η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπάρχει μεγάλη γκρίνια και για τον Sam, και ειλικρινά αυτό με στεναχωρεί... Ο Petric δεν είναι ακόμη έτοιμος, σίγουρα θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος από τον Maiga.

Η Hull τα πάει μια χαρά προς το παρόν, και ίσως να έχει άλλους 3 πόντους με το πέρας της αγωνιστικής.

Αν και δε μου πάει να ποντάρω απέναντι στην WHU, δυστυχώς θα το κρατήσω. Ήττα με ένα σκορ 2-1 ή 1-0...



Εδώ όλοι βλέπουν νίκη της Southampton, αλλά το ποσοστό είναι ιδιαίτερα χαμηλό (κοντά στο 1.44). Είναι πολύ καλύτερη ομάδα δεν το συζητάω, συμπαθώ πολύ τον Pochettino, αλλά η ομάδα δεν έγινε και Man. City για να γαζώνει τους αντιπάλους.

Καθαρή νίκη προβλέπω με ένα 2-0, 3-1...



Άλλος ένας άσος, αλλά και πάλι το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό (στο 1.30).

Μέχρι ο Moyes να μας αποδείξει ότι μπορεί να φορέσει τα παπούτσια του Sir Alex, (έκφραση που χρησιμοποιούν εδώ στην Αγγλία), τότε δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε τόσους χαμηλούς άσους, και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται να ανεβαίνει.

ΟΚ θα κερδίσει, αλλά καλύτερα μακριά. Ίσως να έχουμε ένα 2-0.

Κρατάμε λοιπόν 2 δυάδες:

1) Aston Villa - Man. City 2 (1.53)
    Fulham - Cardiff City 1 (2.05)
ποντάρουμε 15 μονάδες
2) Aston Villa - Man. City 2 (1.53)
    Hull City - West Ham Utd 1 (2.30)
ποντάρουμε 15 μονάδες.

Πέφτουμε στα 950...

Καλή τύχη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου