Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Jimlaw: Λίγα σημεία

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Βρετανία και αυτό το Σαββατοκύριακο. Μεσοβδόμαδα υπήρξε εμβόλιμη αγωνιστική στο Championship, με τις επιλογές μας να μην μας δικαιώνουν βάση αποτελέσματος...

Αναμένεται, μία ακόμη αγωνιστική γεμάτη ενδιαφέρον.... Ας προχωρήσουμε όμως στις επιλογές μας για σήμερα . . .


Premier League



Η μοναδική μου επιλογή είναι η ισοπαλία στο Γουέστ Χαμ-Έβερτον. Από τις λίγες φορές που παίζω ξερή ισοπαλία στην Αγγλία. Παρόλα αυτά, βλέποντας και τις δύο ομάδες, κοιτάζοντας τα νούμερά τους και τον τρόπο παιχνιδιού τους, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η ισοπαλία είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Η απόδοσή της είναι στο 3,30, δεν είναι κακή... Οπότε κρατάω την ισοπαλία σ' αυτό παιχνίδι...


League One



Από την League One, έχω δύο επιλογές για σήμερα. Η πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό της Πρέστον στο 3,00. Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μετράει τρεις σερί νίκες και γενικότερα είναι αήττητη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (3-4-0, ο απολογισμός της). Από την άλλη πλευρά, η Σέφιλντ Γιουν, προβληματίζει όσο καμιά άλλη ομάδα. Μετράει τέσσερις σερί ήττες. Δείγμα του ότι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Η Σέφιλντ Γιουν, κέρδισε μόνο την πρώτη αγωνιστική και από τότε σε έξι αγώνες, μετράει μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Κάκιστος απολογισμός. Εδώ, έχω ομάδα ντεφορμέ κόντρα σε ομάδα φορμαρισμένη. Πηγαίνω με την φορμαρισμένη ομάδα σε απόδοση 3,00.

Η δεύτερη επιλογή μου από την League One, είναι το διπλό της Κρόουλι στο 2,40. η Κρόουλι, στα τελευταία τρία παιχνίδια της έχει βελτιωθεί και παίρνει αποτελέσματα. Από την άλλη η Κόλτσεστερ, μετά το 2/2 στο ξεκίνημα έπαθε καθίζηση, καθώς από τότε και σε πέντε αγώνες μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Επομένως, βρίσκεται σε μία κακή περίοδο σε αντίθεση με την Κρόουλι που δείχνει ανεβασμένη. Κρατάω το διπλό της Κρόουλι στο 2,40.

Από Σκωτία δεν κράτησα κάτι... Κοιτούσα το διπλό της Ινβερνές αλλά το 2,60 δεν μου άρεσε... Το ήθελα αρκετά παραπάνω σε τιμή το διπλό της...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 943,35 μονάδες
Κέρδη (17-9-2013): -
Υπόλοιπο: 943,35 μονάδες
Ποντάρισμα (21-9-2013):
Trixie (2-3): Γουέστ Χαμ Χ (3.30) - Κρόουλι 2 (2.40) - Πρέστον 2 (3.00). Με 11 μονάδες στις δυάδες και 5,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 38,5 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 38,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 904,85 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου