Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Συνεχίζει η Ατλέτικο.......


Μετά το χθεσινό Οσασούνα - Έλτσε 2-1 και το Ουέλβα - Μπαρτσελόνα Β' 3-0 συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική κίνηση με 8 αγώνες (4 Primera, 4 Segunda). Δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποια συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού οι έξοδοι για τους πρωτοπόρους είναι σχετικά ακίνδυνες (όσο μπορούμε στοιχηματικά να το πούμε αυτό)...




Βαγιαδολίδ - Ατλ. Μαδρίτης: Κατάφερε να αποσπάσει το 0-0 στο παιχνίδι με την Έλτσε την Δευτέρα η Βαγιαδολίδ και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη αφού με αυτό το σκοπό παρατάχθηκε. Μάλιστα σε μερικές φάσεις του β' ημιχρόνου χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μαρίνιο προκειμένου τελικά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Απουσίες: Λάρσον (φορ, μπήκε σε πρόγραμμα προπονήσεων αλλά κρίνεται ακόμα ανέτοιμος), Βαλιέντε (στόπερ/αρχηγός), Ράμα (εξτρέμ). Επιστροφές: Εμπερτ (πολύτιμος πλάγιος χαφ).

Με νίκη ξεκίνησε την πορεία της στο Champions League η Ατλέτικο καταβάλλοντας την Ζενίτ στο Βιθέλντε Καλντερόν με 3-1. Παρ' όλο που ισοφαρίστηκε στο 58' απο την Ζενίτ απάντησε άμεσα στο 64' και ολοκλήρωσε στο 80' την ολοκληρωτική της επικράτηση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο πρωτάθλημα με το κοντέρ να γράφει 4/4 και τελευταίο της θύμα η Αλμερία την οποία κέρδισε εντός έδρας με 4-2. Απουσίες: Αντριάν (μεσοεπιθετικός) Επιστροφές: Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός).

Σούμα: Η Ατλέτικο έχει πάρει φόρα και δύσκολα θα σκαλώσει στην καλοδουλεμένη μεν αλλά μέτρια δε Βαγιαδολίδ. Διπλό στο 1,70.


Εϊμπάρ - Μούρθια: Με την Σαμπαντέλ έπαιξε χωρίς 4 βασικούς της οι οποίοι χτυπήθηκαν από γαστρεντερίτιδα λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Παρ' όλα αυτά έπαιξε σχετικά καλά και δεν κινδύνευσε σε πολλές φάσεις κατορθώνοντας να φτιάξει κι αυτή 1-2. Τελικά το πέναλτι στο 62' είναι αυτό που χώρισε τις 2 ομάδες. Απουσίες: --- Επιστροφές: Γυρίσανε και οι 4 που απουσιάσανε λόγω γαστρεντερίτιδας απο το προηγούμενο Ιρουρέτα (γκολκίπερ), Κάπα (μέσος), Ζιλβάν (μέσος), Εράστι (μέσος).

Η Μούρθια αν και έπαιξε καλύτερα η Αλαβές κατάφερε και κέρδισε με 2-1 με γκολ στο 87'. Παρ' όλα τα πολλά λάθη που έκανε κατάφερε να προηγηθεί στο 54' με την Αλαβές να ισοφαρίζει άμεσα στο 59'. Βέβαια η Αλαβές ήταν άστοχη σε πολλές τελικές οπότε μοιραία επήλθε και το τελικό 2-1 αφού όταν δεν βάζεις τρώς..... Απουσίες: --- Επιστροφές: ---.

Σούμα: Η Μούρθια σκοράρει αλλά δέχεται και με μεγάλη ευκολία γκολ, η Αλαβές πάλι απο την άλλη 4 γκολ απο τα 6 που έχει δεχθεί είναι απο πέναλτι. Κάπου εκεί εκεί λοιπόν το κόβω και το σημερινό στο goal/goal του 1,90.


Νουμάνθια - Σαμπαντέλ: Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εκτός με 3-1 απο την Κόρδοβα αν και προηγήθηκε μόλις στο 2' 0-1. Μετά την ισοφάριση στο 23' 1-1 υπήρξαν ευκαιρίες και απο τις 2 ομάδες για γκολ πριν δεχθεί το 2-1 στο 78'. Στο 84' έμεινε με 10 παίχτες οπότε και ανέβηκε να ισοφαρίσει δεχόμενη μοιραία στο 94' και τρίτο γκολ. Απουσίες: Ισίδορο (μπακ) Επιστροφές:---.

Η Σαμπαντέλ είναι η "τυχερή" που περιγράψαμε παραπάνω στο περιστατικό με την γαστρεντερίτιδα της Εϊμπάρ η οποία αν και κακή κατάφερε να κερδίσει με 1-0. Μην καταφέρνοντας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ευτύχησε να σκοράρει στο 62' με πέναλτι δεχόμενη όμως μεγάλη πίεση απο εκεί και έπειτα. Απουσίες: Ρουίθ (μπακ) Εσπασαντίν (μπακ), Γκονί (μπακ), Ολμο (μπακ) Ιδάλγο (βασικός μέσος) όλοι έξω απο το καλοκαίρι, Μόχα (βασικός μέσος), Ρούπερ (μέσος, αμφίβολος).

Σούμα: Η Νουμάνθια συνεχίζει να σκοράρει σταθερά και η Σαμπαντέλ δεν θα είναι πάντα τόσο τυχερή  όπως με την Εϊμπάρ. Ελπίζω πως και με την βοήθεια της ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής της Σαμπαντέλ θα έχουμε το over 2,5 στο 1,95.


Φιλική Συμβουλή : Πιστέυω αξίζει ένα ποντάρισμα στο over 3,5 στο παιχνίδι της Ράγιο με την Μπαρτσελόνα όπως και του over 2,5 στο Σοσιεδάδ - Μάλαγα. Η Λεβάντε και λόγω μεταγραφών παρουσιάζει βελτίωση όμως η Αλμερία έχει δείξει ότι δαγκώνει δεν ξέρω πόσες ακόμα ομάδες θα βάλουνε 2 γκολ μέσα στο Καλντερόν....



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 965 μονάδες
Ποντάρισμα (21/09/2013):
Τριάδα:  Βαγιαδολίδ - Ατλ. Μαδρίτης                                        2 (1,70)       
                Εϊμπάρ - Μούρθια                                                         goal/goal (1,90)
                Νουμάνθια - Σαμπαντέλ                                               over 2,5 (1,95)


Συνολική απόδοση : 6,3 Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 950 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

2 σχόλια:

  1. Γειά σου Γιώργο..

    Εγώ ξέρεις.. Κυνηγάω τις μεγάλες αποδόσεις...

    Ξέρεις τι μου αρέσει απόψε το βράδυ ; ; ;

    Το τεσσαράκι της Μάλαγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάση ψυχολογίας είναι σωστό αυτό που λές jim αλλά δεν πιστέυω να στραβοπατήσει 2η συνεχόμενη φορά η Σοσιεδάδ ίσως προς Χ στην καλύτερη αλλά πάντοτε με γκολ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή