Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Weekend Review 13-14-15-16/2/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.










Ο πρωταγωνιστής

Τόμας Μίλερ: Θα μπορούσε άνετα εδώ να είναι ο Λιονέλ Μέσι με 3 γκολ και 1 ασίστ ή ο Μπας Ντοστ με τα 4 γκολ μέσα στη Λεβερκούζεν, ωστόσο προσωπικά επέλεξα τον Τόμας Μίλερ για την πραγματικά παγκόσμιας κλάσης εμφάνισή του κόντρα στο Αμβούργο, όπου πέτυχε 2 γκολ, μοίρασε 2 ασίστ και ήταν πραγματικά καταπληκτικός.



Καλύτερη ομάδα

Μπάγερν: Μαγική εμφάνιση, καταπληκτικό ποδόσφαιρο, πλουραλισμός επιθετικά και πάρα πολλά γκολ. Η Μπάγερν συνέτριψε με 8-0 το Αμβούργο, μη δείχνοντας να επηρεάζεται από τίποτα. Από 2 γκολ οι Ρόμπεν, Γκέτσε, Μίλερ και από 1 οι Λεβαντόφσκι και Ριμπερί, δηλαδή σκόραραν και τα 5 μεγάλα επιθετικά όπλα της Μπάγερν!



Το ματς

Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 4-5: Τα λόγια περιττά. 0-3 προηγήθηκε η Βόλφσμπουργκ στο ημίχρονο, η Λεβερκούζεν το 'κανε 2-3, η Βόλφσμπουργκ ξανασκόραρε, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν απανωτά με 2 γκολ και ισοφάρισαν σε 4-4! Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βόλφσμπουργκ είπε την τελευταία της λέξη με τον Μπας Ντοστ και σκόραρε το 9ο γκολ της αναμέτρησης, για να διαμορφώσει το τελικό 4-5!!! Από τα 9 γκολ, τα 7 τα πέτυχαν 2 παίκτες: Χατ τρικ ο Σον της Λεβερκούζεν, καρέ ο Μπας Ντοστ της Βόλφσμπουργκ. Το άλλο γκολ για τις ασπιρίνες ο Μπελαράμπι, για τους λύκους ο Νάλντο. ΕΔΩ.



Το γκολ

Λουίς Σουάρεζ: Καταπληκτικό ψαλιδάκι από τον Ουρουγουανό στην επιβλητική νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λεβάντε με 5-0. Βίντεο ΕΔΩ.



Η γκάφα

Ράφαελ Καμπράλ: Ο γκολκίπερ της Νάπολι στην ήττα με 3-1 από το Παλέρμο είδε τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του σε σουτ του Λάζααρ σχεδόν από το κέντρο. Βίντεο ΕΔΩ.




Το highlight

Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς: Το εκπληκτικό κοινωνικό και ευαίσθητο πρόσωπό του έδειξε ο Σουηδός σούπερ σταρ, χαράζοντας τατουάζ στο σώμα του με 50 ονόματα παιδιών από τον κόσμο που πεινάνε και χρειάζονται βοήθεια. Στον πανηγυρισμό του γκολ του κόντρα στην Καέν (η Παρί προηγήθηκε 2-0 ωστόσο το ματς έληξε 2-2) τα φανέρωσε βγάζοντας τη φανέλα του. Να σημειωθεί ότι πολύ συχνά ο Ζλάταν δίνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Bίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Στο κύπελλο Αγγλίας η Γουέστ Μπρομ έριξε 4άρα στη Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας με 1-2, ενώ με 2 γκολ του Ολιβιέ Ζιρού η Άρσεναλ επικράτησε της Μίντλεσμπρο στο Έμιρεϊτς.

-Ματσάρα στη Γένοβα με τη Τζένοα να νικάει με 5-2 την Ελλάς Βερόνα. Νίκη με 1-3 της Φιορεντίνα μέσα στη δύσκολη έδρα της Σασουόλο, γκέλες για Γιουβέντους (2-2 στην Τσεζένα), Ρόμα (0-0 με Πάρμα), Μίλαν (1-1 με Έμπολι), εμφατική νίκη με 1-4 της Ίντερ μέσα στην Αταλάντα, διπλό της Λάτσιο μέσα στην Ουντινέζε (0-1).

-Χωρίς να φορτσάρει η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Λα Κορούνια, νίκη με 3-0 της Σεβίλλης επί της Κόρδοβα και της Βαλένθια με 1-0 επί της Χετάφε, ήττες για Ατλέτικο (2-0 στη Θέλτα) και Βιγιαρεάλ (2-0 από Ράγιο Βαγιεκάνο).

-Αγχωτική νίκη για Ντόρτμουντ με 4-2 επί της Μάιντζ, μεγάλη νίκη στο 90' της Γκλάντμπαχ με 1-0 επί της Κολωνίας, ήττα για Σάλκε (1-0 από Άιντραχτ), ματσάρα και νίκη με 3-2 της Βέρντερ επί της Άουγκσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου