Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τι έγινε μεσοβδόμαδα στο Champions και στο Europa League 17-18-19/02/2015

Καλησπέρα σε όλους. Από εδώ και πέρα κάθε Παρασκευή που θα ακολουθεί μεσοβδόμαδης δραστηριότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα κάνουμε ένα άρθρο και θα παρουσιάζουμε αναλυτικά τι είδαμε.








CHAMPIONS LEAGUE

Παρί Σ.Ζ.-Τσέλσι 1-1: Πολύ μεγάλη αδικία ποδοσφαιρικά. Οι τελικές μετά τη λήξη του παιχνιδιού ήταν 15-1 υπέρ της Παρί. Σε πολύ μεγάλη ημέρα ο Κουρτουά, που έβγαλε πολλά. Το γκολ για την Τσέλσι ο Ιβάνοβιτς, για την Παρί ο Έντινσον Καβάνι.

Σαχτάρ-Μπάγερν 0-0: Μόνο ποδόσφαιρο δεν είδαμε σε αυτό το ματς. Οι παίκτες της Σαχτάρ μπήκαν με διαθέσεις... πολέμου στο παιχνίδι μαζεύοντας τη μία κάρτα μετά την άλλη, εκνευρίζοντας τους παίκτες της Μπάγερν, με αποτέλεσμα να έχουμε ουκ ολίγες συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σε αυτά προσθέστε και την μετριότητα των παικτών της Μπάγερν, και έτσι έχουμε αυτό το 0-0.

Σάλκε-Ρεάλ 0-2: Χωρίς να πιάσει φουλ ταχύτητα η Ρεάλ επικράτησε με 0-2 σχετικά εύκολα απέναντι σε μία Σάλκε που για κάποιο λόγο μπήκε φοβισμένη στο παιχνίδι, και έτσι παραδόθηκε στη Ρεάλ χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Τα γκολ για τους μερένχες οι Ρονάλντο και Μαρσέλο (γκολάρα).

Βασιλεία-Πόρτο 1-1: Μονότερμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι έπαιζε η Πόρτο τη Βασιλεία, με πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τους Πορτογάλους, που όμως δε μετουσιώθηκε σε νίκη. Όπως και στο ματς Παρί-Τσέλσι, έτσι και εδώ, η Βασιλεία είχε 1 τελική και πέτυχε γκολ με τον Γκονζάλεζ στο 11', ενώ η Πόρτο είχε 11 τελικές και σκόραρε στο 79' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντανίλο.



EUROPA LEAGUE

Αναμφίβολα το ματς που ξεχώρισε στους πρώτους αγώνες της φάσης των 32 του Europa League ήταν το 3-3 μεταξύ Σέλτικ και Ίντερ. Χαρακτηριστικό το ότι στο ημίχρονο ήταν κιόλας 2-3, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τη Σέλτικ ήρθε στις καθυστερήσεις! Το μεγάλο ματς μεταξύ Τότεναμ και Φιορεντίνα έληξε 1-1, ενώ η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τη Μπεσίκτας με πέναλτι του Μπαλοτέλι.

Σε άλλα παιχνίδια, 4άρες για Έβερτον (1-4 τη Γιουνγκ Μπόις) και Νάπολι (0-4 την Τράμπζονσπορ), ισοπαλία 1-1 μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ σε ματς που επισκιάστηκε από επεισόδια, ενώ οι Ισπανικές Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ πέτυχαν νίκες, 1-0 τη Γκλάντμπαχ και 2-1 τη Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα, ενώ η Μπιλμπάο έφερε 2-2 στο Τορίνο. Η Βόλφσμπουργκ νίκησε 2-0 τη Σπόρτινγκ.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ολυμπιακός, έκανε μία εμφάνιση κάτω του μετρίου στην Ουκρανία και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Ντνίπρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου